masteroidz1442169105 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2007 Ενδιαφέρομαι για έναν εκτυπωτή (δεν αποκλείω την λύση πολυμηχάνημα) κυρίως για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση να ξαναγεμίζουν τα μελάνια ή να υπάρχουν φθηνά υποκατάστατα αναλώσιμα. Σε προηγούμενο θέμα είχε αναφερθεί ότι οι τελευταίας γενιάς canon δεν παίρνουν από τέτοια κόλπα.Με μια πρώτη ματιά έχω βρει τα παρακάτω:HP Deskjet D2360Epson Stylus D78CANON PIXMA MP160HP PSC C3180 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Μάϊος 13, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2007 Ενδιαφέρομαι για έναν εκτυπωτή (δεν αποκλείω την λύση πολυμηχάνημα) κυρίως για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση να ξαναγεμίζουν τα μελάνια ή να υπάρχουν φθηνά υποκατάστατα αναλώσιμα. Σε προηγούμενο θέμα είχε αναφερθεί ότι οι τελευταίας γενιάς canon δεν παίρνουν από τέτοια κόλπα.Με μια πρώτη ματιά έχω βρει τα παρακάτω:HP Deskjet D2360Epson Stylus D78CANON PIXMA MP160HP PSC C3180 Epson για τέτοια δουλειά μη πάρεις σε καμία περίπτωση (ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ μελάνια, κεφαλές πρέπει να δουλεύονται τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα)Οι canon (και οι HP) είναι λουκούμια για ό,τι δουλειά κ αν τον θέλεις, και θα μπορείς να βγάζεις έγγραφα γρήγορα και οικονομικά και πάρα πολύ καλές φωτογραφίες..Τώρα αν έχεις ανάγκη σε πολλές ασπρόμαυρες (όπως εγώ) πάρε ένα laser για να μην έχεις και τα μελάνια στο κεφάλι σου. (Ο Samsung μου (ML-1510) δουλεύει τέλεια εδώ και ένα χρόνο κάπου! (Αλλά είναι μόνον εκτυπωτής) Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Μάϊος 13, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2007 Στο eshop υπάρχει ο SAMSUNG LASER PRINTER ML-2010. Μιας όμως που θα μπω στο έξοδο θαναι κρίμα να μην μπορώ να βγάλω και έγχρωμες εκτυπώσεις. Υπολογίζω ότι δεν θα ξεπερνάω τις 100-150 σελίδες τον μήνα οπότε αν και αρχικά πήγαινα σε laser νομίζω οτι και ένας inkject θα με καλύψει πλήρως. Αυτή την στιγμή τείνω προς το CANON PIXMA MP160 αρκεί να υπάρχουν φθηνά μελάνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 13, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2007 Απο την εμπειρια μου canon + φθηνα μελανια δεν πανε μαζι. Οι canon εχουν ενσωματωμενη κεφαλη, και τα φθηνα μελανια δεν ειναι τοσο καλής ποιότητας με συνηθως δυσαρεστα αποτελεσματα.Ειναι βεβαια οικονομικοι, αρκετα περισσοερο απο τους αλλους αλλα συγκρινοντας με τιμες αυθεντικων μελανιων.Σε αυτα που ζητας η hp ειναι μονοδρομος.Αν και πιστευω οτι η καλυτερη λυση για οικονομια και χρωμα ειναι ενας laser μαζι με καποιον μικρο inkjet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Μάϊος 13, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2007 Στο eshop υπάρχει ο SAMSUNG LASER PRINTER ML-2010. Μιας όμως που θα μπω στο έξοδο θαναι κρίμα να μην μπορώ να βγάλω και έγχρωμες εκτυπώσεις. Υπολογίζω ότι δεν θα ξεπερνάω τις 100-150 σελίδες τον μήνα οπότε αν και αρχικά πήγαινα σε laser νομίζω οτι και ένας inkject θα με καλύψει πλήρως. Αυτή την στιγμή τείνω προς το CANON PIXMA MP160 αρκεί να υπάρχουν φθηνά μελάνια.Πάντα μπορείς να κάνεις μια ΚΑΛΗ αναγώμωση σε ειδικά μαγαζιά με τα οποία έχω βρη τη χαρά μου!Πρόσεχε όμως γιατι κατα κανόνα, πολύ φθηνές τιμες = κακή αναγώμωση κατεστραμένα μελανάκια+κακές εκτυπώσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Μάϊος 13, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2007 Στον όγκο των εκτυπώσεων που θέλω +- 0,50€ δεν μετράει. Αρα είμαστε μεταξύ HP και Canon? Απο σκέτο εκτυπωτή HP Deskjet D2360 ή Canon Pixma iP 1700. Αν ειναι να ανέβω πανω απο το 50€ παω σε πολυμηχάνημα που ομως με προβληματιζει απο θέμα όγκου. Και εκει έχουμε CANON PIXMA MP160 ή HP PSC C3180? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.