Jump to content

Limewire ταχύτητα 1kb

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα για άλλη μία φορά λοιπόν μέχρι ένα διάστημα πριν καιρό κατέβαζα κανονικά με το limewire σε ταχύτητες 60-80kb όταν είχε παρόχους,τώρα όμως το μέγιστο που πιάνει είναι το 1kb στους 8 παρόχους

δεν άλλαξα τίποτα έχω κατεβάσει το Limewire pro 4.12.6 πάντα δούλευε μια χαρά ελπίζω να υπάρχει κάποιος παθών αυτού το προβλήματος ώστε να μπορέσει να με βοηθήσει

~ty:022:

Το εχω και εγω αυτο το προβλημα. Τωρα τελευταια που εβαλα να κατεβασω κατεβαζε απο 7-8 και πηγαινε το πολυ με 10 ενω κανονικα επρεπε να ειχε χτυπησει την 60αρα για την πλακα

Οχι ολα καλα ειναι με τις πορτες. Το εχω ελεγξει. Τοσο καιρο ετσι δουλευα τωρα αρχισε

Και εγω αυτο σκεφτομαι. Να δοκιμασω και τιποτα αλλο γιατι δεν παει αλλο η δουλεια

οσοι εχετε αυτο το προβλημα μιπως εχετε και connex γιατι εμενα εδω και κανα μηνα το utorent απο 100 που κατεβαζα εχει φτασει στα 10-20 κι ας εχουν τα torrents 2000 seeds

Και εγώ με το τελευταίο pro είμαι και την προηγούμενη βδομάδα που το δούλεψα λίγο, κατέβαζε τα πάντα full.Μήπως το αρχείο που κατέβαζες δεν παίζει μπάλα?

Εγω εχω otenet και δεν εγινε σε ενα αρχειο. Γινεται σε ολα τα αρχεια και μαλιστα ειναι και τα πιο γρηγορα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.