Jump to content

Enermax Liberty 400w,Τρελό πρόβλημα.Μια βοήθεια σας παρακαλώ

epapado

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας πάνω σε ενα προβλημα εντελως τρελο που αντιμετωπιζω με ενα Enermax liberty 400w.Εχω ενα συστημα με εναν Α64 Χ2 939 σε Μ/Β VIA K8T800Pro.Το Μ/Β εχει AGP θυρα(7600gs).Το συστημα ειναι μια χαρα και δουλευει μια χαρα για καιρο τωρα με 2 κινεζικα τροφοδοτικα που το εχω δοκιμασει.

Του εβαλα το Enermax(καινουργιο) και ενω δινει ρευμα στο Μ/Β οταν παταω το ΟΝ(αναβουν οι ανεμιστηρες ολοι,της CPU,κουτιου και τροφοδοτικου),δεν κανει τιποτα αλλο.Μενει εκει χωρις κανεναν ηχο απο το Speaker του συστηματος και με την οθονη χωρις σημα.Τις τασεις του στην 12ν και 5ν τις μετρησα απο molex και ηταν οκ.

Το δοκιμασα και σε αλλο συστημα με AGP (ATHLON XP ,20 pin τροφοδοσια) τα ιδια.

Και ερχομαστε στο καλυτερο.Σε συστημα Ρ4 με PCI-X καρτα γραφικων δουλευει μια χαρα!!!!!!!!!!!

Τι εγινε;Υπαρχει καποια αδυναμια των Enermax Liberty να τροφοδοτησουν Μ/Β με AGP;Οποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.

Ευχαριστω

Για τσεκαρε φιλε μου τι 4πινο 12άρι εβαλες στη μητρική.

Πρεπει να μπει μεσα αυτό που λέει "12V" πανω. οχι το άλλο.

Φιλε μου ολες οι συνδεσεις ηταν ολοσωστες. Συμφωνα με το manual.

Αν καποιος εχει το συγκεκριμενο τροφοδοτικο σε συστημα με AGP πολυ θα βοηθουσε να μου πει αν ειχε καποιο παρομοιο προβλημα

Παιδια δεν γνωριζει κανεις;

Εχει καποιος Μ/Β με το Via K8T800Pro και καινουργιο τροφοδοτικο;Παρατηρησα οτι ολα τα καινουργια τροφοδοτικα δεν βγαζουν γραμμη -5ν.

Το δικο μου το Μ/B στο 24πινο εχει ενα -5 pin.Λετε να φταιει αυτο;Τα -5ν που χρησιμοποιουνται;

Παντως οι περισσοτερες ,οχι και πολυ παλιες Μ/Β εχουν στο 24πινο τους ενα -5ν απο οτι εχω δει.Δεν γινεται ολες αυτες να μην παιζουν με καινουργια τροφοδοτικα.Ετσι δεν ειναι;

Παιδια δεν γνωριζει κανεις;

Εχει καποιος Μ/Β με το Via K8T800Pro και καινουργιο τροφοδοτικο;Παρατηρησα οτι ολα τα καινουργια τροφοδοτικα δεν βγαζουν γραμμη -5ν.

Το δικο μου το Μ/B στο 24πινο εχει ενα -5 pin.Λετε να φταιει αυτο;Τα -5ν που χρησιμοποιουνται;

Παντως οι περισσοτερες ,οχι και πολυ παλιες Μ/Β εχουν στο 24πινο τους ενα -5ν απο οτι εχω δει.Δεν γινεται ολες αυτες να μην παιζουν με καινουργια τροφοδοτικα.Ετσι δεν ειναι;

Liberty 500W πάνω σε Asus A8V Deluxe επαιξε κανονικότατα πάντως.

Liberty 500W πάνω σε Asus A8V Deluxe επαιξε κανονικότατα πάντως.

Αν σου ειναι ευκολο πες μου και την υπολοιπη συνθεση που ηταν πανω στην Asus.Μονοπυρηνο φοραει ή διπυρηνο;Ποια Agp; Εχει καρτες PCI πανω;

Τελικα βρηκα την λυση σε αυτο το περιεργο προβλημα.

Αγορασα ενα HEC και ησυχασα!!!!!!!!

Ξερει ο Candyman που τα υποστηριζει.Αμ' πως;

Υ.Γ: Προς ENERMAX: Τελικα για μενα εσυ ειχες το ονομα και αλλος(HEC) την χαρη

Τελικα βρηκα την λυση σε αυτο το περιεργο προβλημα.

Αγορασα ενα HEC και ησυχασα!!!!!!!!

Ξερει ο Candyman που τα υποστηριζει. Αμ' πως;

Υ.Γ: Προς ENERMAX: Τελικα για μενα εσυ ειχες το ονομα και αλλος (HEC) την χαρη

Ετσι...

Καλορίζικο και επίσημα φίλε epapado.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.