Jump to content

επιλογη ups

balsagoth

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα,μπηκαν οι ζεστες και η δεη αρχισε τα δικα της ,2 διακοπες σε διαστημα 3ωρων .

Αγανακτησαμε πια,θα μας καψουν το PC..

Ηρθε η ωρα για την αγορα ενος UPS...., αλλα επειδη δεν εχω ιδεα απο αυτα θα παρακαλουσα να με βοηθησετε

στο Ups θα μπει το pc το οποιο εχει τροφοδοτικο 420watt και η οθονη αντε και το router οποτε 2 η 3 πριζες ειναι αρκετες..

θα διαθεσω μεχρι 100 ευρω

Και standby - line interactive σε τι διαφερουν?

Ευχαριστω πολυ ,περιμενω γνωμες

Kάτι τέτοιο θα πρότεινα και εγώ μια και έχω Mustek και είναι άψογο και δοκιμασμένα σε ένα από τα πιο άθλια δίκτυα της Ελλάδος... Αν και θα έλεγα ας πάρει το 1000άρι να και κάνει ξεφεύγει η τιμή κατά 15euro. Μπορεί στο μέλλον να αλλάξει κάτι στο pc του. Μην είναι οριακά τα πράγματα. Όχι ότι δεν του φτάνει το 800 άρι, αλλά εντάξει...

Δεν διαφωνώ η APC είναι η καλύτερη

αλλά γιατί είναι ακριβά... μεχρι 100 λέει. αξίζει να δώσει 95 euro για να πάρει APC 500va? που σηκώνει 300watt? ή το 650va 400 watt και να δώσει 108? και μετά σε κάποια αναβάθμιση να μην του φτάνει? τώρα αυτό στην photo εμένα δεν μου φαίνετε της προκοπής.

είχε γίνει 2 ώρες γενικό μπλακ ουτ σε όλο το νησι, γύρισα σπίτι και το pc δούλευε... Αυτό τα λέει όλα

2 χρόνια εγγύηση δίνουν και οι 2 εταιρίες. Οπότε γιατί να μην πάρει κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά, απλά να κολήσει στην APC λόγο ονόματος και να πάρει κάτι που δεν θα του κάνει στο μέλλον? η ακόμα και τώρα?

MGE Nova 1100 γυρω στα 120 ευρω,το εχω ενα μηνα περιπου και 2 φορες με εβγαλε ασπροπροσωπο ~10 λεπτα με το,μηχανημα της υπογραφης και 17αρα CRT,ελειπα αλλα το ειδα στο ιστορικο που ειχε ανοιξει η εφαρμογη του ups.

MGE Nova 1100 γυρω στα 120 ευρω,το εχω ενα μηνα περιπου και 2 φορες με εβγαλε ασπροπροσωπο ~10 λεπτα με το,μηχανημα της υπογραφης και 17αρα CRT,ελειπα αλλα το ειδα στο ιστορικο που ειχε ανοιξει η εφαρμογη του ups.

Θα ήταν καλύτερα να του έλεγες όμως και πόση φασαρία κάνει... Έχω ακούσει τρελά παράπονα για να Nova... Σαν τρακτέρ κάνουν.

Το Mustek ούτε που ακούγονται.

Αυτό που λες, δεν ξέρω αν έχει usb είσοδο, και επίσης δεν ξέρω αν κάνει θόρυβο ή όχι... αν το έχεις στο δωμάτιο σου, είναι ένας βασικός παράγοντας.

Δεν ξέρω αν το ξέρεις, τα UPS δεν έχουν κανονικές μπρίζες πίσω. Είναι τύπου DIN. το Mustek έχει 2 καλώδια μέσα. Αλλά για το router πρέπει να φτιάξεις κάποιο πολύμπριζο με τέτοια έξοδο. Και τα άλλα τέτοιου τύπου εισόδους έχουν.

Με ενοχλει ενα 8αρι(ενα αρκετα ησυχο) που εχω βαλει και φυσα τις μνημες και οχι αυτο,και μενα μου λεγανε οτι κανει φασαρια μεχρι που το εβαλα να το δοκιμασουν να δω ποση φασαρια κανει ισα ισα που ακουγεται αν εισαι στα 30 εκατοστα,ειναι στο δωματιο μου 24/7 ανοιχτο το PC με νερακι και αθορυβο PSU.Το δικο μου ειναι με σειριακη,ειχα δει οτι εχουν βγαλει με usb απλα το χρειαζομουν επειγοντος και δε μπορουσα να περιμενω το καινουργιο μοντελο.

Ναι σε καταλαβαινω και γω την ιδια αποψη ειχα επειδα ρωτησα εδω και εκει γι αυτο και απο το καταστημα που το ψωνισα,στην αρχη ρωτουσα τι μαρκες εχουν σε ups,μολις μου το ειπε απαντησα "αλλα μοντελα εχετε" επειδη ειχα επηρεαστει,βεβαια επειδη τα υπολοιπα ηταν ελεϊνα,αν και το ειχα δει με μισο ματι το συγκεκριμενο mge (μου ειπε και ο ιδιος ο πωλητης οτι κανει φασαρια) του ειπα μπορεις να το δοκιμασεις μπροστα μου,το ανοιξε το εβαλε και λεω "που ειναι ο θορυβος?" επρεπε να στησεις το αυτι σου στα 20-30 εκατοστα οχι για να ακουσεις τον ανεμιστηρα βασικα αλλα το φυσημα που εκανε ο αερας.Εχω δει καλες μαρκες τροφοδοτικα να ακουγονται παραπανω απο το συγκεκριμενο ups,καλο ειναι οτι εχει δεν εχει ρευμα το fan εχει σταθερη λειτουργια αρα δεν υπαρχει περιπτωση να με ζαλισει καποια στιγμη σε διακοπη.

ΥΓ.Ασχετο χτες στις 8 το βραδυ 10 λεπτα διακοπη,τωρα το μεσημερι παλι 10 λεπτα,προλαβα και το πηρα το ups,το καλοκαιρακι ετσι θα μας παει απο δω και περα,καθε μερα και 10 λεπτα διακοπη.Ευτυχως το εσωσα το συστηματακι απο την Δ(ιμοιρια)Ε(ιδικων)Η(λεκτροκαταστροφων).

Ναι σε καταλαβαινω και γω την ιδια αποψη ειχα επειδα ρωτησα εδω και εκει γι αυτο και απο το καταστημα που το ψωνισα,στην αρχη ρωτουσα τι μαρκες εχουν σε ups,μολις μου το ειπε απαντησα "αλλα μοντελα εχετε" επειδη ειχα επηρεαστει,βεβαια επειδη τα υπολοιπα ηταν ελεϊνα,αν και το ειχα δει με μισο ματι το συγκεκριμενο mge (μου ειπε και ο ιδιος ο πωλητης οτι κανει φασαρια) του ειπα μπορεις να το δοκιμασεις μπροστα μου,το ανοιξε το εβαλε και λεω "που ειναι ο θορυβος?" επρεπε να στησεις το αυτι σου στα 20-30 εκατοστα οχι για να ακουσεις τον ανεμιστηρα βασικα αλλα το φυσημα που εκανε ο αερας.Εχω δει καλες μαρκες τροφοδοτικα να ακουγονται παραπανω απο το συγκεκριμενο ups,καλο ειναι οτι εχει δεν εχει ρευμα το fan εχει σταθερη λειτουργια αρα δεν υπαρχει περιπτωση να με ζαλισει καποια στιγμη σε διακοπη.

ΥΓ.Ασχετο χτες στις 8 το βραδυ 10 λεπτα διακοπη,τωρα το μεσημερι παλι 10 λεπτα,προλαβα και το πηρα το ups,το καλοκαιρακι ετσι θα μας παει απο δω και περα,καθε μερα και 10 λεπτα διακοπη.Ευτυχως το εσωσα το συστηματακι απο την Δ(ιμοιρια)Ε(ιδικων)Η(λεκτροκαταστροφων).

ΔΕΗ: Δεν Έχω Ηλεκτρικό

ΟΤΕ: Ούτε Τηλέφωνο Έχω

ΕΟΤ: Έχουμε Όμως Τουρισμό

Τελικα αγορασα το Μustek Powermust 800 Usb Ευχαριστω για τη βοηθεια σας

Kαλες εντυπωσεις

Εβαλά το software απο το cd (winpower) αλλα δοκιμασα και ενα αλλο που διαβασα σε forum το commander pro.

Το παραξενο ειναι οτι εκανα uninstall to commander pro αλλα αυτο εχει μεινει και δεν βγαινει απο το pc.:105:

Και στο tray οταν κανω exit αυτο επιμενει να εμφανιζεται συνεχεια

Ποιο προγραμμα προτεινετε εσεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.