Jump to content

Μνήμη για GIGABYTE 965P-DS4 με Ε6600

fonzi

Recommended Posts

Για την συγκεκριμένη gigabyte παρέα με Ε6600, που δεν σκοπεύω να το παρακάνω (το πολύ-πολύ να πάω σε 9χ400=3600) με αέρα, τι να πάρω που να δουλεύει σίγουρα;;

Μιλάω για 2χ1GB.

Να αρκεστώ σε όποια 800ρα βρω φτηνότερη;

H gigabyte γράφει συμβατές τις corsair, crucial, kingston, ocz, Promos αλλά δεν τις έχουν τις υπόλοιπες ως μη συμβατές. Προφανώς δεν τις έχουν δοκιμάσει όλες...

έχω στήσει μηχανάκια με Super Talent 800 με χαμηλά timings....σε ASUS βέβαια...αλλα δεν σημαίνει οτί δεν παίζουν...είναι πολύ καλές και έχουν και lifetime warranty....συν το ότι έχουν ψύκτρες πάνω...τώρα βέβαια...αν το σηκώνει η τσέπη σου πάρε τον κουρσάρο (Corsair) ή αν βρείς τις Geil (geil στα γερμανικά = κα*λα...μην ρωτάς γιατί....απλα αυτό σημαίνει ΛΟΛ!) που είναι φοβερές μνήμες για κλοκάρισμα!

Στα 400 fsb που λες ολες οι 800άρες θα παιζουν.... κανονικότατα

Φυσικά δεν πιστεύω ότι θα σε χάλαγε κάτι περισσότερο.

+1 στον kyr_soronas

Σίγουρα παίζει εντάξει;

Διάβασα σε ξένα forum για άπειρα προβλήματα με ds4 που δεν μπουτάρουν διότι δίνουν 1.8v στις μνήμες οι οποίες συνήθως θέλουν >1.9 από τους περισσότερους κατασκευαστές μνημών.

Με έπιασες αδιάβαστο...... δεν έχω ασχοληθεί με ds4 τελευταία .... και δεν μπορώ να ξέρω... πάντος με την δικιά μου δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις corsair και με supertalent. Είχα ένα πρόβλημα με κάτι OCZ στην αρχή αλλα έφτιαξε με bios update..

Αν βάλω τις φτηνές team elite μπορώ να πάω (όσον αφορά τις μνήμες) μέχρι 9Χ400 με τον Ε6600 ή κάτι λέω λάθος;

Διότι διάβασα μια απάντηση που είχαν στείλει σε κάποιον: "Dear Team Product User:

Thanks for your choice for our products.

C2D is nice CPU

You could only set the CPU FSB=275 Dram Ratio=3x

The parameter settings 3-3-3-8 should be open when you get into bios screen than put Ctrl+F1.

Vdimm should increase from normal to +0.6v(the highest)"

Τελικά την άλλαξα και πήρα την P35-DS4!!

Εχω διαθέσιμο έναν Ε4400 και έναν Ε6600. Ποιόν λέτε να κρατήσω για πάρτι της;

Μνήμες να ψάξω 1000ρες καλύτερα; Ελεγα να πάω για τις 800ρες elite teamgroup αλλά κρίμα να την κόβω λόγω μνημών...

*και αν μπορεί κάποιος ας αλλάξει τιτλο θέματος σε "Μνήμη για GIGABYTE P35-DS4"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.