Jump to content

asrock βοηθεια

kostascbr

Recommended Posts

γεια σε ολους τους φιλους ,αλλαξα ΜΒ και εβαλα το asrock το μοντελο

4CoreDual-vsta και εχω το εξης προβλημα με την καρτα γραφικων redeon x600 pro PCI expres 256 ΜΒ που εχω, ο υπολογιστης ξεκιναη αλλα δεν αναβη η οθονη ( η καρτα οθονης την δοκιμασα σε αλλο μηχανιμα δουλευη ) βαζωντας μια AGP που εχω ολα δουλευουν κανονικα ,αλλαξα στο μπαιος μια επιλογη που εχει με πια καρτα γραφικων να ξεκινα αλλα οπου και να την βαλω το αποτελεσμα ειναι το παρα πανω ,ελπιζω στην βηθεια σας .

σας ευχαριστω

Παίρνει και PCI-express και AGP η μητρική;;; O_O

Edit: Μόλις το είδα και πράγματι παίρνει και τα 2 και το PCI-express είναι και 16απλής. Έλεγξε για τίποτα jumpers που μπορεί να χρειάζονται αλλαγή. Αν δεν το έχεις βρει μέχρι αύριο θα ρίξω εγώ μια ματιά στο site της Asrock να βρω το manual και να σου πω(είμαι πολύ κομμάτια για να δω τώρα, σόρρυ :p )

Οι μητρικες αυτες για χαρη της αναβαθμισημοτητας θυσιαζουν την συμβατοτητα.

εδω http://www.asrock.com/mb/vga.asp?Model=4CoreDual-VSTA&s= μπορεις να βρεις τα συμβατα μοντελα vga για τη μητρική σου, και δυστυχως δε βνέπω υποστηριξη για Χ600 pro ...

παιδια σας ευχαριστω ολους για της απαντησεις που μου δωσατε απο οτι καταλαβα θα την παντρευτω τηνκαρτα οθονης και θα παρω αλλη που να δουλευη ευχαριστω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.