Jump to content

Κάηκε η viewsonic

alexakis84

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά απο 5 χρόνια λειτουργίας η pf775 παρέδωσε το πνεύμα της.

Έκανε αυτόματα σαν zoom αυξήθηκε μόνο του το brightness και μετά απο λίγο

ακουστηκε ένα τσαφ και βγήκε μια άσπρη γραμμή. Τι λέτε να είναι τροφοδοτικό ή καμμένη λυχνια, Αξήζει την επισκευή λέτε; ή να πάρω μια καινούρια;

Είμαι ανάμεσα σ'αυτήν

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168538

και αυτήν

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168510

περιμένω την γνώμη σας

Την δεύτερη απο εμένα......

1.Μικρότερο κόκκο & μεγαλύτερη ανάλυση

2.DV-i είσοδο

και είναι και 20άρα..................(πάνω στα καλύτερά της) :080: :080: :080: :110: :110: :110: :082: :082: :082:

Υ.Γ:Tα χρόνια ενοούσα......

Την δεύτερη απο εμένα......

1.Μικρότερο κόκκο & μεγαλύτερη ανάλυση

2.DV-i είσοδο

και είναι και 20άρα..................(πάνω στα καλύτερά της) :080: :080: :080: :110: :110: :110: :082: :082: :082:

Υ.Γ:Tα χρόνια ενοούσα......

Ναι αλλά απο ότι είδα στα γρήγορα δεν πρέπει να έχει zero pixel

Νομίζω ότι ΟΛΕΣ οι lg έχουν zero pixel .Τώρα πάλι αυτό το

Εγγύηση: 3 χρόνια εγγύηση από το e-shop.gr. δεν ξέρω τι σημαίνει ....

Χτύπα κανένα τηλ... και νομίζω ότι ειναι "κακογραμμένο" γιατί αν ρίξεις μια ματιά εδώ θα δείς..............

ΕDIT:Και σου γλύτωσα και 10 Ε :110:

και στο πλαίσιο 3 on site έχει..

Δεν μπορώ να ξέρω.... ρίξε καμιά ερώτηση σε κανένα "μάστορα" ή στην αντιπροσωπία αν και η γνώμη μου είναι να πας σε tft να ξεκουράσεις και τα ματάκια σου ..........

Για να την φτιάξω την άλλη δεν θα συμφέρει ε;

Αν εχεις φιλο ηλεκτρονικο , ας την κοιταξει . Διαφορετικα , μια μεταχειρισμενη CRT μπορει να βρεθει με λιγα χρηματα (Αν και δεν το προτεινω γιατι δεν ξερεις πως εχει λειτουργησει , ωρες , συνθηκες κλπ ) .

Για την LG δε θυμαμαι αν τα zero pixel ισχυουν μεχρι και τις 19 ιντσες . Κατι τετοιο νομιζω πως συμβαινει .

Με την εγγύηση ..... ισχύουν τα 3 χρόνια zero pixel ????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.