manolis1442169134 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2007 Μιας και το media play μου μας άφησε χρόνους είπα να ψάξω για κατι ξεκούραστο έστω και με λιγότερες λειτουργείες. Eνδιαφέρομαι για ένα αρκετά μεγαλούτσικο ασύρματο με καλή στήριξη του καρπού. Ψάχνοντας βρήκα το Logitech MX Revolution Απο οτι φαίνεται είναι αρκετα φαρδύ και μου άρεσε πολύ το Free-spin mode του. Το βρήκα στο πλαίσιο και στο eshop στην ιδια τιμή (βεβαια δεν ειδα να λέει για βάση φόρτισης) Βασικό μου θέμα επίσης ειναι να υπάρχει υποστήριξη απο λίνουξ μερια για αυτό και δεν θέλω πάλι ενα ποντικι με περίεργα κουμπιά και λειτουργιες. Πως σας φαίνεται? Έχει πάρει κάτι άλλο το μάτι σας? Υ.Γ : Πως και έχει έτοιμο μενού το debian για το ΜΧ1000?
foxbat Μάϊος 7, 2007 #2 Μάϊος 7, 2007 Συμφωνώ μαζί σου, το ΜΧ φαινεται πολύ στιβαρό και εργονομικό, και επειδη και το δικό μου το explorer τα έχει παιξει τελευταία μάλλον θα χτυπήσω και εγω ένα. Τώρα όσον αφορά το linux για να δουλέψουν τα επιπλέον πλήκτρα πρέπει να αλλάξεις το xorg.conf. Λεπτομέρειες θα βρεις εδώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.