Jump to content

Θορυβώδες Ανεμιστηράκι

alexakis84

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ανεμιστηράκι της x700pro πρέπει να έχει χαλαρώσει και κάνει θόρυβο κατα την εκκίνηση μέχρι να φορτώσουν τα windows (παρουσιάστηκε μετά από φύσημα:022: ) διάβασα οτι μπορείς να βάλεις λαδάκι. Πώς γίνεται αυτό και που ακριβώς και τι λαδάκι; (πιστεύω όχι ελαιόλαδο :110: )

Για να βάλεις λαδι (ναι ναι εγώ ελαιόλαδο παρθένο βάζω!!!) πρέπει να βγάλεις τον ανεμιστήρα, να βγάλεις μια μικρή τάπα που έχουν από κάτω και εκεί να βάλεις λίγο λάδι! Αυτή η τάπα μπορεί να βρίσκεται και κάτω από το αυτοκόλλητο που έχουν συνήθως τα ανεμιστήρια... Ελπίζω να μην τα κάνεις... σαλάτα!!! :)

Δηλαδή βγάζω το αυτοκολλητάκι. Το θέμα είναι οτι είμαι ακόμα στην εγκύηση και δεν θέλω να γίνει καμια πατάτα

Ναι αλλά η εγγύηση δε νομίζω ότι καλύπτει το θόρυβο που κάνει το ανεμιστήρι. Συνήθως πρέπει να βγάλεις την ψύκτρα για να πάρεις το φρουφρούρι στα χέρια σου καθώς έχουν τις βίδες από κάτω. Βρες κάποιο φίλο πιο έμπειρο στο θέμα να κάνετε παρέα τη δουλειά. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.