alexakis84 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2007 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ανεμιστηράκι της x700pro πρέπει να έχει χαλαρώσει και κάνει θόρυβο κατα την εκκίνηση μέχρι να φορτώσουν τα windows (παρουσιάστηκε μετά από φύσημα:022: ) διάβασα οτι μπορείς να βάλεις λαδάκι. Πώς γίνεται αυτό και που ακριβώς και τι λαδάκι; (πιστεύω όχι ελαιόλαδο :110: )
s6_sot Μάϊος 6, 2007 #2 Μάϊος 6, 2007 Για να βάλεις λαδι (ναι ναι εγώ ελαιόλαδο παρθένο βάζω!!!) πρέπει να βγάλεις τον ανεμιστήρα, να βγάλεις μια μικρή τάπα που έχουν από κάτω και εκεί να βάλεις λίγο λάδι! Αυτή η τάπα μπορεί να βρίσκεται και κάτω από το αυτοκόλλητο που έχουν συνήθως τα ανεμιστήρια... Ελπίζω να μην τα κάνεις... σαλάτα!!!
alexakis84 Μάϊος 6, 2007 Author #3 Μάϊος 6, 2007 Δηλαδή βγάζω το αυτοκολλητάκι. Το θέμα είναι οτι είμαι ακόμα στην εγκύηση και δεν θέλω να γίνει καμια πατάτα
george hmmy Μάϊος 6, 2007 #4 Μάϊος 6, 2007 Ναι αλλά η εγγύηση δε νομίζω ότι καλύπτει το θόρυβο που κάνει το ανεμιστήρι. Συνήθως πρέπει να βγάλεις την ψύκτρα για να πάρεις το φρουφρούρι στα χέρια σου καθώς έχουν τις βίδες από κάτω. Βρες κάποιο φίλο πιο έμπειρο στο θέμα να κάνετε παρέα τη δουλειά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.