Jump to content

Προβλημα με XFX 8800 GTS 640MB

Michsym

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σε ολους.Eχω προβλημα με το S.T.A.L.K.E.R στο οποιο οταν βαζω τα details στο τερμα και ανοιγω το full dynamic range το παιχνιδι κολλαει σαν τρελο,ενω οταν σβηνω το full dynamic range ολα πηγαινουν κανονικα.Επισης στο 3DMARK 06 βγαζει αποτελεσμα 7.000 αλλες φορες 7500 και αλλες 8000 οταν αλλαζω τους drivers της καρτας γραφικων.Και με τους τελευταιους drivers δεν υπαρχει βελτιωση.

Το συστημα μου ειναι: Core 2 duo E6400,MSI PT890 mainboard,τροφοδοτικο tagan 480W/12V-28A,1Gb DDR2 533 ram,windows XP home.

Σχετικά με το score στο 3dmark 06, φαίνεται φυσιολογικότατο(από πρόχειρη ματιά σε reviews που είδα γιατί προσωπική εμπειρία δεν έχω σε αυτή), και είναι λογικό με διαφορετικούς drivers να έχεις άλλα αποτελέσματα(μπορεί να έβαλες πιο καινούργιους και να αύξησαν τις επιδόσεις, σου πρότείνω να κατεβάσεις τους νεότερους από nvidia για 8800) και γενικά πρόσεχε τα προγράμματα που έχεις ανοιχτά, αν έχεις ανοιχτή στο background μια βαριά εφαρμογή(πχ azureus), είναι λογικό να σκαμπανεβάζει 500 μονάδες... Όσον αφορά το STALKER μη σε απασχολεί καθόλου, οι επιλογές γραφικών του είναι λίγο προβληματικές(ειδικά αυτή που αναφέρεις) και θα σε παραπέμψω σε αυτό το thread http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=32069&highlight=stalker

που έχω βάλει ένα mod που φτιάχνει κάποια settings στα γραφικά και πιθανότατα θα δεις αισθητή βελτίωση στο παιχνίδι και από αισθητική και από λειτουργική άποψη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.