lefteriz Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2007 Μετά απο πολλές δοκιμές και γενικά τους τελευταίους μήνες που ανα περιόδους είχα διάφορα προβληματα με την μητρική πιστεύω ότι οφείλοντε στις cellshock..Πως να τις κανω RMA?? στο πλαίσιο ή στην εταιρία κατευτίαν?? εμπειρίες κανεις γενικά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Αν τις εχεις αγορασει απο το Πλαισιο , τις κανεις RMA εκει .Να εχεις υποψιν σου οτι η P5B , οπως και η commando κανουν καποια παραξενα με τις μνημες . Εκει που ολα ειναι καλα , μπορει μετα απο ενα restart να κολλησουν στο "dram det" και χρειαζεται μερικες ωρες χωρις τροφοδοσια για να επανελθουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 5, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Ναι από το πλαίσιο!μπορώ να τις στέιλω κουριερ να πανε αμέσως ε? θα εποικοινωνήσω μαζί τους από δευτέρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Eκανες memtest για να βεβαιωθεις οτι φταινε οι μνημες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 5, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 τι μεμτεστ.. εδώ δε μπουτάρει καν. Βασικα θα τις δοκιμασω αυριο και σε κανα 2 διαφορετικά μοντέλα μητρικών (ενα MSI με G965 Κι ενα με ASUS ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 8, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 παιδιά επηκοινώνησα με Plaisio και θα στειλω τις μνήμες στη Αθήνα. Θα τις στείλω με κούριερ...ποσο καιρό γενικά παίρνει για την όλη διαδικασία ; ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chosen21 Μάϊος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2007 Με τη μητρική μου είχα πρόβλημα, πάγωνε στο ποστάρισμα. Την πήγα χτες απόγευμα στο Πλαίσιο και σήμερα παρέλαβα καινούργια, από το κατάστημα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 9, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2007 ωραίος φίλε! εγώ είμαι επαρχία οπότε.. υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.