Jump to content

Asus p5b memory problem..

lefteriz

Recommended Posts

μετα λυπης μου σας ανακοινωνω οτι η μητρική μου Asus p5b deluxe /wifi ψόφησε...:001:

δε μπουτάρει με τίποτα... ούτε με τις cellshock ούτε με μνήμες του κιλού..

ακούγετε και μπιιιιιπ μπιπ μπιπ .... δεν αναγνωρίζει καν τις μνήμες :( δοκίμασα και 1 1 τις μνήμες σε όλα τα σλοτ.... συνέχεια μπιπ μπιπ

εκανα και clear cmos....

εδώ και λίγες μερες βασικά έτρωγε κολληματα στο boot... αυτό ήταν το τέλος

ρε παιδιά τι να πω ότι ναναι...

1 long 2 short - Monitor or display card error

εβγαλα VGA και ξαναέβαλα και άνοιξε. βγαζω μνήμη κιλού, βαζω cellshosck... τα ίδια beep

και οι δοκιμές συνεχίζοντε μέχρι να booτάρω

bootάρω πλεον κανονικά με μνήμη απλή.. με τις cellshock ΑΠΛΑ δεν μπουτάρει... βαζω και ρευμα επιπλέον , και by spd αλλα τίποτα....

γενικά απ την αρχή ειχα προβληματα με τις cellshock...

Εμενα μου το εκαναν αυτο κατι Team Dar Series....εχεις δοκιμασει να βαλεις μονο την μια...?

Επισης εγω θα δοκιμαζα bios update και ισως οπως ειπαν και πανω να βγαλεις την μπαταρια.

μπα ρε παιδιά, δοκιμασα και clear cmos, έβγαλα και μπαταρια τίποτα

γενικά από καιροοο.. παντα μπουταρα με μια ραμ εβαζα 2.1+ volt και Manual SPD και μετα μπουταρα και με τις 2...

Ποιο κλασικο προβλημα απο αυτο δεν υπαρχει...

Πες αντιο στις καλες D9GMH Cellshock και ή κανεις RMA και τις παιζεις κατω απο 2v ή κανεις rma αυτες και παιρνεις και μια αλλη μητρικη που να εχει drive strength.

Η P5B θα στις καιει μια ζωη.Και ειναι ασχετο το οτι τις δουλευεις στα stock volts.

(οταν ανεβει παλι το xtremesytems.org θα σου δωσω να διαβασεις...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.