lefteriz Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2007 μετα λυπης μου σας ανακοινωνω οτι η μητρική μου Asus p5b deluxe /wifi ψόφησε...:001: δε μπουτάρει με τίποτα... ούτε με τις cellshock ούτε με μνήμες του κιλού.. ακούγετε και μπιιιιιπ μπιπ μπιπ .... δεν αναγνωρίζει καν τις μνήμες δοκίμασα και 1 1 τις μνήμες σε όλα τα σλοτ.... συνέχεια μπιπ μπιπ εκανα και clear cmos.... εδώ και λίγες μερες βασικά έτρωγε κολληματα στο boot... αυτό ήταν το τέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Μήπως απλά έκανε Bios corruption?Σε Asus 965 που είχα γίνεται για πλάκα όταν τις έχεις στο όριο.Τί ήχο κάνει ακριβώς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 5, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 αυτό ακριβώς.. μπιιιιπ μπιπ μπιπδηλαδή ενα μπιπ 1-2 δευτερολέπτων και 2 κοφτά μπιπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 5, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 ρε παιδιά τι να πω ότι ναναι...1 long 2 short - Monitor or display card errorεβγαλα VGA και ξαναέβαλα και άνοιξε. βγαζω μνήμη κιλού, βαζω cellshosck... τα ίδια beepκαι οι δοκιμές συνεχίζοντε μέχρι να booτάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Ετσι ειχε κολλησει η commando μου πριν μια εβδομαδα . Την αφησα εκτος ρευματος με clear cmos για ΟΛΟ το βραδυ και το πρωι αναψε κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 5, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 bootάρω πλεον κανονικά με μνήμη απλή.. με τις cellshock ΑΠΛΑ δεν μπουτάρει... βαζω και ρευμα επιπλέον , και by spd αλλα τίποτα.... γενικά απ την αρχή ειχα προβληματα με τις cellshock... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 5, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Εμενα μου το εκαναν αυτο κατι Team Dar Series....εχεις δοκιμασει να βαλεις μονο την μια...?Επισης εγω θα δοκιμαζα bios update και ισως οπως ειπαν και πανω να βγαλεις την μπαταρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Μάϊος 5, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Σε εμένα μια χαρά παίζουν οι CellShock... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 5, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 μπα ρε παιδιά, δοκιμασα και clear cmos, έβγαλα και μπαταρια τίποταγενικά από καιροοο.. παντα μπουταρα με μια ραμ εβαζα 2.1+ volt και Manual SPD και μετα μπουταρα και με τις 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Μάϊος 5, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Αυτή τη χαζομάρα μου την έκαναν οι Supertalent. Πρέπει να είχαν πρόβλημα με το SPD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάϊος 5, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Ποιο κλασικο προβλημα απο αυτο δεν υπαρχει...Πες αντιο στις καλες D9GMH Cellshock και ή κανεις RMA και τις παιζεις κατω απο 2v ή κανεις rma αυτες και παιρνεις και μια αλλη μητρικη που να εχει drive strength.Η P5B θα στις καιει μια ζωη.Και ειναι ασχετο το οτι τις δουλευεις στα stock volts.(οταν ανεβει παλι το xtremesytems.org θα σου δωσω να διαβασεις...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 5, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 θα τις κάνω RMA ... κατω από 2v??? μπορούν να παίξουν στα 800 με κάτω από 2v ? έστω και με χαλαρά timing 5άρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάϊος 6, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2007 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=139544Και με 1.8 Παιζουν στα 800-4-4-4-12Τουλαχιστον οσες δοκιμασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.