Jump to content

Τα έχω κάνει λίμπα με τους players.

cozzyz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα!

Έχω τα εχείς players:

win Media player

real

quicktime

winamp

video lan

Το πρόβλημα μου είναι οτι (μάλον έχει γίνει χαμός με τους codeks) ... το A videο στο winamp παίζει χωρίς φωνή ενώ το ίδιο video παίζει σε μεδια πλειερ χωρίς εικόνα. Γενικά γίνετε ένας χαμός.

Ποιός συνδιασμός players είναι ο καλύτερος για να μπορώ να δώ και να ακούσω τα παντα?

mp3,wma,wmv,avi,divx,mpeg,dvd,ram,QuickTime Movie bla bla?

τι να τα κανεις ολα αυτα ρε φιλαρακο διαλεξε ενα το πολυ 2 για να κανεις τη δουλεια σου

εγω εχω media player και winamp μονο με τους τελευταιους divex codecs και παιζουν ολα (τουλαχιστον οτι χρειαζομαι )μια χαρα

αυτό 8έλω και εγώ.... Ένα να τα παίζει όλα. Μάλον winamp. Θα παίζει όμος το winamp αρχεια quicktime και real?

BSplayer . και νομιζω οτι δεν μπορεις να αποφυγεις τα real και quicktime γιατι υπαρχουν αρχεια που τα παιζουν αποκλειστικα αυτα .
:( οπως το είπες! έβγαλα το ρεαλ και κουικταιμ για δοκιμή και τελικα δεν βορεσα να παι3ω τα ram και quicktime movies αρχεια. ’ρα κάθομαι στα αυγά μου. Θα ξεψαχνισω τε settings να δω γιατί δεν παίζουν σωστά και τέλος.

για Real και QuickTime μπορείς να δοκιμάσεις search στο google για Real Alternative+QuickTime Alternative που σου δίνουν δυνατότητα να παίζεις τα αντίστοιχα αρχεία χωρίς τους players.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.