cozzyz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 καλησπέρα! Έχω τα εχείς players:win Media playerrealquicktimewinampvideo lan Το πρόβλημα μου είναι οτι (μάλον έχει γίνει χαμός με τους codeks) ... το A videο στο winamp παίζει χωρίς φωνή ενώ το ίδιο video παίζει σε μεδια πλειερ χωρίς εικόνα. Γενικά γίνετε ένας χαμός.Ποιός συνδιασμός players είναι ο καλύτερος για να μπορώ να δώ και να ακούσω τα παντα?mp3,wma,wmv,avi,divx,mpeg,dvd,ram,QuickTime Movie bla bla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 τι να τα κανεις ολα αυτα ρε φιλαρακο διαλεξε ενα το πολυ 2 για να κανεις τη δουλεια σου εγω εχω media player και winamp μονο με τους τελευταιους divex codecs και παιζουν ολα (τουλαχιστον οτι χρειαζομαι )μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Φεβρουάριος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 αυτό 8έλω και εγώ.... Ένα να τα παίζει όλα. Μάλον winamp. Θα παίζει όμος το winamp αρχεια quicktime και real? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 BSplayer . και νομιζω οτι δεν μπορεις να αποφυγεις τα real και quicktime γιατι υπαρχουν αρχεια που τα παιζουν αποκλειστικα αυτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Φεβρουάριος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 οπως το είπες! έβγαλα το ρεαλ και κουικταιμ για δοκιμή και τελικα δεν βορεσα να παι3ω τα ram και quicktime movies αρχεια. ’ρα κάθομαι στα αυγά μου. Θα ξεψαχνισω τε settings να δω γιατί δεν παίζουν σωστά και τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 για Real και QuickTime μπορείς να δοκιμάσεις search στο google για Real Alternative+QuickTime Alternative που σου δίνουν δυνατότητα να παίζεις τα αντίστοιχα αρχεία χωρίς τους players. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.