NisMo Μάϊος 9, 2007 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2007 aspirin πάρε αυτό http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700110 το seasonic με 55 ευρώ και θα σαι άρχοντας ασε τα mod με το psu δεν παιζουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 9, 2007 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2007 Man, σόρρυ κιόλας αλλά δεν το κατέχεις το άθλημα με τα τροφοδοτικά και φαίνεται. Και φάνηκε και στο άλλο thread που είπες για Enermax... Το HEC που πρότεινε ο tacticalcube138 είναι από τις καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά και μακράν από το Chieftec. 5 euro παραπάνω και έχει πολύ καλύτερο after sales από το Chieftec.Ναι συγνωμη που εχω ενα 460 Ενερμαξ και δουλευει απροσκοπτα εδω και ενα χρονο σχεδον 24/7 πανω σε pentium D.Ειναι πολυ μουφα.:040: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Μάϊος 11, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 aspirin πάρε αυτό http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700110 το seasonic με 55 ευρώ και θα σαι άρχοντας ασε τα mod με το psu δεν παιζουμε...αυτό πήρα! είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Μάϊος 11, 2007 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 Ναι συγνωμη που εχω ενα 460 Ενερμαξ και δουλευει απροσκοπτα εδω και ενα χρονο σχεδον 24/7 πανω σε pentium D.Ειναι πολυ μουφα.:040: Πράγματι είναι μούφα. Συγχαρητήρια που το διαπιστώνεις και το ομολογείς παρ'όλο που το έχεις και δεν είσαι σαν και αυτούς που όταν έχουν αγοράσει ένα προϊόν που είναι χάλια δεν παραδέχονται την άγνοιά τους και το αποθεώνουν ως τέλειο. BTW μεγειά aspirin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 11, 2007 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 Πράγματι είναι μούφα. Συγχαρητήρια που το διαπιστώνεις και το ομολογείς παρ'όλο που το έχεις και δεν είσαι σαν και αυτούς που όταν έχουν αγοράσει ένα προϊόν που είναι χάλια δεν παραδέχονται την άγνοιά τους και το αποθεώνουν ως τέλειο.BTW μεγειά aspirin! Eξηγησέ μου σε παρακαλώ: γιατί είναι τελείως χαλια και μουφα τα ενερμαξ. Απλά στο κατεβαστηρι μου αυτη τη στιγμή έχω A64 3700@3(μιλαμε για περιπου 150W TDP)/7900GT/3ΗDD/2DVDκτλ και αυτό το πραμα τρεχει ροσετα και μτορεντ τις περισσοτερς ωρες του 24ώρου, από τον φλεβάρη περίπου. Οταν δε τρεχει ροσετα τρεχει παιχνίδια. To θέμα είναι πως για PSU εχει ενα Noisetaker 370W 3ετίας. Πως ενα μουφικο ψωροενερμαξ τα σηκωνει ολα αυτά και δε βγάζει ΚΙΧ? Μηπως , λεω μήπως , τα παραφουσκώνουμε λιγάκι?:105: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 11, 2007 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 Πράγματι είναι μούφα. Συγχαρητήρια που το διαπιστώνεις και το ομολογείς παρ'όλο που το έχεις και δεν είσαι σαν και αυτούς που όταν έχουν αγοράσει ένα προϊόν που είναι χάλια δεν παραδέχονται την άγνοιά τους και το αποθεώνουν ως τέλειο.BTW μεγειά aspirin! Nαι βρε σου λεω ειναι χαλια. Εχει περασει ποσες διακοπες,εχει περασει ποσες αυξομειωσεις,εχω κλοκαρει τον D απο 3-->4 δεν κοιλωσε,ειναι αθορυβο,μου βγαζει αερα απο το κουτι με 2 ανεμιστηρες. Πωπω ρε παιδι μου πραγματικα ευχομαι να ειχα διαβασει 1500 ποστς + 8 περιοδικα για τροφοδοτικα για να βρω ενα αλλο να αποθεωνω ως καλυτερο. Και λιγο σοβαρα τωρα μηπως εχουμε χαζεψει απο το πολυ διαβασμα? Δηλαδη τι τροφοδοτικο επρεπε να παρω ρε artking να κανει τι παραπανω? Παπαδες? Καφε? (φραπε γλυκο με γαλα πινω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Μάϊος 11, 2007 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 Εντάξει λοιπόν. Απλά δεν έχω τίποτα περισσότερο να προσθέσω σε 2 άτομα τα οποία είναι ενεργά μέλη αυτού του φόρουμ(268 και 1907 posts αντίστοιχα). Μόνο από τα threads που έχουν ανοίξει όσο καιρό είμαι στο φόρουμ(και όπως βλέπετε είμαι ελάχιστο), στα οποία υπάρχουν άπειρα posts και links για να καταλάβετε το point μου, θα έπρεπε να το έχετε ήδη καταλάβει.Και απλά να σας ρωτήσω κάτι. Πάρα πολύ απλό όμως. Έχεις 2 αντικείμενα με ίδια τιμή και με ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Όμως το ένα αποδίδει ΚΑΛΥΤΕΡΑ(και αυτό είναι τεκμηριωμένο) από το άλλο. ΕΣΕΙΣ ποιό θα αγοράζατε; Αυτό που αποδίδει χειρότερα ε; OK... τότε, σηκώνω τα χέρια ψηλά.ΥΓ: nikchris εσύ μου απευθύνθηκες με σαρκαστικό ύφος, όχι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 11, 2007 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 Aλλο πραγμα να ειναι καλυτερο το ενα και αλλο πραγμα να τα ισοπεδωνεις ολα.Εγω ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ειπα να παρει ο φιλος το chieftec απο Πλαισο που εχει το καλυτερο after sales.Πεταχτηκατε μετα: Chieftec μουφα.Enermax μουφα.Ασε με εμενα λοιπον με τις μουφες μου.Υ.Γ. αυτο με το "ενεργα μελη" + "απειρα ποστς + links" δεν το καταλαβα.Μηπως δεν ανοιξες εσυ θεμα για το οποιο υπαρχουν απειρα ποστς & λινκς?Τελος παντων οι αντιπαραθεσεις δεν με ενδιαφερουν καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 11, 2007 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 Θα παρακαλεσω η συζητηση αυτου του επιπεδου να σταματησει εδώΔεν βοηθάει κανέναν πόσο μάλλον το δημιουργό του θέματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 11, 2007 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 O δημιουργος εχει παρει ηδη τροφοδοτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Μάϊος 11, 2007 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 Απλά μια επεξήγηση: όταν ειπα "έχουν ανοίξει" εννοούσα "έχουν ανοιχτεί". Και αυτό που ήθελα να πω είναι πως περίμενα να έχετε καταλάβει τις διαφορές μετά από τόσα posts και links που έχουν δοθεί σε αυτό το site και το οποίο παρακολουθείτε από πολύ κοντά(το post count ήταν ένδειξη ότι πράγματι παρακολουθείτε το site).Και να πω και τη γνώμη μου γενικά στο θέμα "Ανοίγω thread για ποιό τροφοδοτικό να πάρω". Για να κάνει κάποιος αυτήν την ερώτηση, πιστεύω ότι δεν τον ικανοποιεί να ανοίξει μια σελίδα ενός καταστήματος και να διαλέξει αυτό που του κάνει από τα Watt το αν είναι ακουστή η μάρκα και τα χρήματα χωρίς να ξέρει κάτι παραπάνω. Για αυτό τον λόγο απάντησα όπως απάντησα. Και ζήτησα συγγνώμη αν το ποστ μου ήταν προσβλητικό γιατί ούτε εμένα με ενδιαφέρουν οι αντιπαραθέσεις. Αλλά είναι γεγονός, ότι Heroichi>Chieftec anyday.Και θα παρακαλούσα να μου πεις με ποιό ποστ μου και με ποιά μου πρόταση "τα ισοπέδωσα όλα". Αν μη τι άλλο για να αποφεύγω παρόμοια κατρακύλα του thread στο οποίο συμμετέχω από εδώ και στο εξής.ΥΓ: Το συγκεκριμένο ποστ δεν περιέχει ούτε δείγμα ειρωνίας και επιθετικής διάθεσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Μάϊος 11, 2007 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 Aλλο πραγμα να ειναι καλυτερο το ενα και αλλο πραγμα να τα ισοπεδωνεις ολα.Εγω ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ειπα να παρει ο φιλος το chieftec απο Πλαισο που εχει το καλυτερο after sales.Πεταχτηκατε μετα:Chieftec μουφα.Enermax μουφα.Ασε με εμενα λοιπον με τις μουφες μου.Nickchris: Μεγάλε, πρώτον επειδή πήρε και η μπάλα εμένα (σχετικά με το Chieftec) να προσέχεις σε παρακαλώ διότι δημιουργείς εντυπώσεις.Τώρα.. για τα γραφόμενα σου...Και μόνο το γεγονός ότι θεωρείς τα Chieftec σοβαρά τροφοδοτικά είναι θέμα προς συζήτηση.Και μόνο το γεγονός ότι βάζεις στο ίδιο επίπεδο Chieftec & Enermax πάλι είναι θέμα προς συζήτηση.Και εν τέλει ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΕΝΕΡΜΑΞ μούφα. Τουλάχιστον εγώ εδώ μέσα δεν έχω γράψει τέτοια λέξη για τα ενερμαξ!Αυτό που ισχύει όμως είναι ότι ειναι ακριβά γι'αυτά που προσφέρουν. Εγώ είχα πριν 7 χρόνια HEC 350w dual fan. Και ξούριζε! Πάω στοίχημα ότι και φθηνότερα το αγόρασα από ότι εσύ το Ένερμαξ και σίγουρα είναι σαφώς καλύτερο ποιότικά.Απο κει και πέρα, το να λές σε κάποιον να πάρει τροφοδοτικό που είναι για κλωτσιές (κατά την άποψη μου τα Chieftec είναι πολύ μέτρια και έγιναν φίρμες στο ελλάντα μόνο.. τώρα το γιατί... σκέψου το), μόνο και μόνο επειδή το Πλαίσιο υποτίθεται έχει καλύτερο after sales (που κι αυτό είναι συζητήσιμο αλλά δεν είναι της ώρας) για εμένα είναι απαράδεκτο. Αν είχες βρει τα χρήματα να παρεις Porsche 911 σε τιμή Golf, θα έπαιρνες Golf με τα ίδια λεφτά μόνο και μονο επειδή η VW έχει καλύτερο after sales?Φιλικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 11, 2007 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 Πράγματι είναι μούφα. Συγχαρητήρια που το διαπιστώνεις και το ομολογείς παρ'όλο που το έχεις και δεν είσαι σαν και αυτούς που όταν έχουν αγοράσει ένα προϊόν που είναι χάλια δεν παραδέχονται την άγνοιά τους και το αποθεώνουν ως τέλειο.BTW μεγειά aspirin! .....Υπερβολικο. [/end] Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Μάϊος 11, 2007 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 Νομίζω ήταν ότι πρέπει για να απαντήσω σε αυτό...Ναι συγνωμη που εχω ενα 460 Ενερμαξ και δουλευει απροσκοπτα εδω και ενα χρονο σχεδον 24/7 πανω σε pentium D.Ειναι πολυ μουφα.:040: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.