NGF Μάϊος 2, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Κατι μου διεφυγε..Η creative σε windows θα παιζει αλλα σε linux οχι. Βεβαια η creative ειναι pci και την βαζω σε μια θυρα τετοια κρατωντας παντα την παλια onboard. Ειμαι 50-50 σε linux και windows. Φανταζομαι οτι στο linux μπορω να διαλεψω σαν καρτα την onboard ενω στα windows θα εχω την creative. Βεβαια ολα αυτα υπο τον ορο η creative να παιζει καλυτερα και να φαινεται η διαφορα αλλιως δεν εχει νοημα να παρω κανουργια. Μεσα στο forum νομιζω ειδα οτι ενας ειχε creative και το μπασο του πεθανε. Μετα ξαναεβαλε την onboard σε λειτουργια και επαιζε καλυτερα. Αυτα ειναι αληθεια με της καρτες αυτες? Εχετε και αλλοι τετοιες εμπειριες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Μάϊος 2, 2007 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Μεσα στο forum νομιζω ειδα οτι ενας ειχε creative και το μπασο του πεθανε. Μετα ξαναεβαλε την onboard σε λειτουργια και επαιζε καλυτερα. Αυτα ειναι αληθεια με της καρτες αυτες? Εχετε και αλλοι τετοιες εμπειριες?Εγώ με τρεις διαφορετικές Creative (Audigy ZS, Live 1024, Live 5.1 digital) δεν είχα τέτοια προβλήματα ποτέ. Τουλάχιστον όχι σε Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhondia Μάϊος 3, 2007 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 ΧΧμμ. Μπορει να ειναι offtopic αλλα δεν αντεχω. Θελω να μου πεις τωρα που βρηκες τα nautilus 803D.. 1400 euro να παρω κανα δυο ζευγαρια. (5500 ευρω τιμη χονδρικης). Και μιλαμε για ενα ηχειο 90db ευαισθησια (δηλαδη σχετικα δυσκολο στην διεγερση) και 500W rms. Ο αξιοπρεπεστατος αλλα μικρουλης luxman πως τα κουναει?? Δεν θελω να βρεθω σε αντιπαραθεση απλα μου εκαναν εντυπωση και ειμαι περιεργος..Φιλικα παντα ΜαριοςΤα ηχεια ειναι μεταχειρισμενα απο φιλο που εχει στούντιο και ειχαν καποιες ζημιες και τα καλυψε η ασφάλεια οποτε πλήρωσα μονο την επισκευη..Τωρα εχω τον laxman αλλα εχει ηδη γινει παραγγελια για αυτον http://www.usa.denon.com/ProductDetails/623.asp . Τον laxman τον ειχα απο πριν με παλια b&w 50άρια..Τα ηχεια μου εκατσαν απο ευκαιρια ξαφνικά και δεν εχω ηδη τον ενισχυτη, ουτε λεφτά για να παρω 1000αρι, θελω ομως και για εικόνα οποτε θα αρκεστώ στα 7*120.Λύθηκε καποια απορία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Μάϊος 3, 2007 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Ναι αλοιμονο, αλλωστε το ξεκαθαρισα και πριν, ημουν καθαρα περιεργος. Εμενα γιατι να μη μου καθονται τετοιες ευκαιριες? (και η ειρωνια ειναι οτι ειμαι του χωρου και ψαχνομαι συνεχεια).Πολυ καλο το ενισχυτακι αλλα τα 803D θελουν πολυ ρευμα για να δειξουν τις αρετες τους! Παρολα αυτα τα εχουμε συνδιασει (μονο για demo) με τετοια κατηγορια ενισχυτη (σε rotel 5Χ100) και παιζουν αξιοπρεπεστατα. Απλα θελει προσοχη στο volume του ενισχυτη οταν ειναι μικρος γιατι στεγνωνουν τα τροφοδοτικα του ευκολα απο ρευμα με τετοιο ηχειο και στελνει πολυ παραμορφωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Μάϊος 3, 2007 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Κατι μου διεφυγε..Η creative σε windows θα παιζει αλλα σε linux οχι. Βεβαια η creative ειναι pci και την βαζω σε μια θυρα τετοια κρατωντας παντα την παλια onboard. Ειμαι 50-50 σε linux και windows. Φανταζομαι οτι στο linux μπορω να διαλεψω σαν καρτα την onboard ενω στα windows θα εχω την creative. Βεβαια ολα αυτα υπο τον ορο η creative να παιζει καλυτερα και να φαινεται η διαφορα αλλιως δεν εχει νοημα να παρω κανουργια. Μεσα στο forum νομιζω ειδα οτι ενας ειχε creative και το μπασο του πεθανε. Μετα ξαναεβαλε την onboard σε λειτουργια και επαιζε καλυτερα. Αυτα ειναι αληθεια με της καρτες αυτες? Εχετε και αλλοι τετοιες εμπειριες?Σιγουρα μια creative τις κατηγοριας 50Ε + θα παιξει καλυτερα απο μια on Board. Απλα αυτο που τονιζεται και ισχυει γενικα ειναι οτι δεν θα δεις καμια ουσιωδη-τρομακτικη διαφορα.Θα εχει σιγουρα λιγο πιο καλο σημα προς θορυβο και δυμαμικη περιοχη. Αλλα οι νεες realtec HD ειναι πολυ ποιοτικες και δεν παιζει διαφορα αισθητη. Ειδικα με ηχεια υπολογιστη Creative-Logitech κτλ. Το μονο θετικο μιας αυτονομης καρτας ειναι οτι θα ξαλαφρωσει λιγο το συστημα σου απο τους πορους που θα καταλαμβανει η on Board καρτα cpu, ram κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Δεκέμβριος 22, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Τελικα τοτε το παρατησα αλλα τωρα χρειαζομαι καρτα γιατι αυτη δεν παει καλα πια. Σκεφτομαι οπως ειπε ο manolis γι αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702252Αλλα ειδα και αυτη http://www.axd.gr/product_info.php?cPath=1_32&products_id=3640Εσεις τι λετε? Με ενδιαφερει πρωτα απο ολα να παιζει σε linux. Μετα να εχει ιδια η καλυτερη ποιοτητα απο την 4 χρονια onboard και δεν με ενδιαφερουν παραπανω δυνατοτητες απο οτι εχει τωρα η onboard μου. Εγω το γυριζω προς την terratec αλλα δεν μπορω να βρω τι τσιπακι φοραει για να παιζει στο linux. Καθε αλλη προταση μεχρι τα 40Ε δεκτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Δεκέμβριος 25, 2007 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Τελικα πηρα την terratec. Οι μεχρι τωρα εντυπωσεις μου ειναι οτι ειναι πολυ καλη καρτα κυριως για τα χρηματα της και η ποιοτητα ηχου σχετικα με την onboard μου ειναι αρκετα καλυτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Δεκέμβριος 25, 2007 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Ωραίος. Φαντάζομαι και το έτερο πιο ακριβό μοντέλο (7.1) θα αξίζει επίσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Δεκέμβριος 25, 2007 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Για πες και σε λινουξάκι τι κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Δεκέμβριος 25, 2007 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Τα reviews που ειδα για την 7.1 ολα την εβγαζαν πολυ καλη αλλα εγω δεν την βρηκα και δεν ξερω καν ποσο κανει αρα πηγα στην 5.1. Στο linux επαιξε κανονικα και μαλιστα με μεγαλη διαφορα απο οτι η onboard. Δηλαδη η διαφορα terratec-onboard στα windows ηταν μικροτερη απο οτι σε linux. Πρωτη φορα ακουσα τα ηχεια μου να παιζουν ετσι. Γενικα την προτεινω στα χρηματα αυτα και ειδικα οταν υπαρχει και linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Δεκέμβριος 25, 2007 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 αντε με γεια φιλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.