Jump to content

Νεα υδροψυξη

giorgos th.1442169073

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

λοιπον μιας και τα προβληματα ολα τελειωσαν με ενα απλο ανοιγμα και καθαρισμο του μπλοκ (ειχε μεσα μισο κιλο τριχες.........) να ρωτησω κατι αλλο.

πηρα κατι ψυκτρακια swiftech για την vga με αυτοκολλητακι πανω τους...ελα ομως που δεν κολλανε με τιποτα...

τι να βαλω για να σταθεροποιηθουν εκτος απ`το να παω να αγορασω μια ταινιουλα διπλης οψεως?

λοιπον μιας και τα προβληματα ολα τελειωσαν με ενα απλο ανοιγμα και καθαρισμο του μπλοκ (ειχε μεσα μισο κιλο τριχες.........) να ρωτησω κατι αλλο.

πηρα κατι ψυκτρακια swiftech για την vga με αυτοκολλητακι πανω τους...ελα ομως που δεν κολλανε με τιποτα...

τι να βαλω για να σταθεροποιηθουν εκτος απ`το να παω να αγορασω μια ταινιουλα διπλης οψεως?

τα εχεις ξανακολησει πολλες φορες???εγω ειχα το ιδιο προβλημα τις καθαρισα με ασετον και ξανακολησανε

Aυτά του πλαισίου? Τα MC14?

Κολλάνε και παρακολλάνε.

Απλά πρεπει να τα κρατήσεις αρκετή ώρα, κανα 25sec και να τα πατάς καλά.

Αν δεν πετύχει μπορείς να κανεις και αυτό

Εγώ να ρωτήσω κάτι slightly off topic. Το όλο σύστημα της 8800 βγήκε εύκολα ή θα το ξηλώσω the hard way;

Και το on topic τώρα. Μπράβο ρε Γιώργο, μου δίνεις το έναυσμα να ξεκινήσω κι εγώ, γιατί όλο το ξεκινάω και πάντα σταματάω.

Πρώτα μου φαίνεται θα πάρω το PC PnC στα 750W γιατί το Hiper μου κάνει νερά και ώρες ώρες ακούγεται σαν τρένο και μετά βάζω μπρός για full custom w/c.

Ίδιο κουτί/cpu έχουμε, gpu παρόμοια έχουμε, παίρνω ιδέες :)

Keep going!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.