Tsunami Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 Φίλε Αρίστο χιλιόχρονος και με εναν FX!!Ότι επιθυμείς!!’ντε και σε περιμένουμε να κατηφορήσεις κατα Κρήτη μεριά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Φεβρουάριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χρονια πολλα και απο εμενα Αριστο και σου ευχομαι οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 ρε Αριστο Χρονια σου πολλα ρε . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χρονια πολλα και απο μενα ωρε παλικαρι.οτι ποθεις δικο σου:fun: :jump1: :fun: :jump1: :fun: :jump1: :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χρόνια πολλά, υγεία και μια abit που πηγαίνει κομμάτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 HAPPY BIRTH DAY TO YOU ... happy birthday ... happy birthday to you .. happy birthday....Tελικα πρεπει να ειμαι ο πιο λιωμα του the labis..... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡ-ΙΣΤΟΣ- 87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χρονια πολλα κι οτι ποθεις :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χρονια πολλα Αριστο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Φεβρουάριος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χρόνια πολλά και ΚΑΛΑ!!!! Ότι επιθυμείς.... να το πάθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χρονια πολλά κι απο μένα και του χρόνου στο TheLab:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 :o ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ :D Nα στε καλά παιδιά και σείς ότι ποθείτε Απο δώ και περα ανοίκω στο club των ενηλήκων Αρχική απάντηση από chroma και μια abit που πηγαίνει κομμάτια :devil: ETΣΙ!!! Αρχική απάντηση από kender Χρονια πολλά κι απο μένα και του χρόνου στο TheLab:T: Και του πραχρόνου και του επώμενου.... μέχρι να τελειώσω το ΤΕΙ εδώ θα είμαι (οχι οτι δεν θα είμαι και μετά ) ΥΓ : Κοιμήθηκα 4 και τώρα πήρε τηλέωνο 9:30 το παιδί της curier να μου πεί ότι έρχονται τα πράματα του μηχάλη (11)!!! (μπρος στην υδρόψυξη τι είναι ο ύπνος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 5, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χρονια σου Πολλα φιλε ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Φεβρουάριος 5, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χρονια πολλά κι απο μένα... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 5, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χρονια πολλα και απο μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 5, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Eυχαριτώ και πάλι παιδιά όλους! Αρχική απάντηση από kallileo Χρονια πολλα και απο μας. Είσαστε πολλοί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 5, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χρονια πολλα Αριστο! Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις! Αντε και του χρονου με phase change! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Φεβρουάριος 5, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 χρονια πολλα Αριστο!!! Ευχομαι καλο stepping στον επεξεργαστη, BH5 chips στις μνημες, καλο core στην καρτα γραφικών! Οτι γουσταρεις να το αποκτησεις μεγαλε! Το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Φεβρουάριος 5, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χρονια Πολλα και καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 5, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χρόνια πολλά κι από εμένα Αρίστο. Δεν ξέρω βέβαια τι να σου ευχηθώ βλέποντας το Avatar σου!!!:fun: :fun: :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 5, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χρονια πολλα Αριστο Οτι ποθεις και παντα με υγεια Υ.Γ Αν το ηξερα απο χθες οτι γιορταζεις θα στο τυλιγα το δεματακι με χαρτι για δωρα Αντε μεγειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.