Jump to content

Sapphire 1950 XTX 512 MB ή nvidia

pako

Recommended Posts

Φυσικα και δεν θα την παρεις.... Ειναι παρα πολυ καλη καρτα δεν λεω, αλλα με 40Ε παρακατω!! αγοραζεις την 8800GTS 320 που ειναι δυο φορες καλυτερη...

Δυο φορες καλυτερη

325E ειναι πολλά, πάρα πολλα http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=x1950xt αν και πλεον για 30Ε παραπανω καλυτερα η 8800.

Για XTX λει το παλικαρι

ATI rulezz:057:

nVIDIA μονο για Linux

για Win αχρηστους drivers καθε μερα βγαζει και νεους Μαπα Video (εαν εισαι της λεπτομέριας):o

ενας λογος που ρωταω για την καρτα αυτη ειναι γιατι μετατρεπεται ευκολα σε FIREGL 7350.

λογω 3dsmax δεν μπορω να αγορασω με 1000-1500 euro επαγγελματικη καρτα.

με την 8800 γινεται μετατροπη?

Iannis αυτες οι καρτες ειναι χ1950 XT 256MB και δεν εχουν μεγαλη επιτυχια στο μονταρισμα σε fire gl.

sorry η απαντηση ειναι προς panoc και οχι τον Iannis

Από που που κι ως που βρε παιδιά είναι η 8800GTS 320ΜΒ πολύ καλύτερη από την Χ1950ΧΤΧ? Σε αρκετές περιπτώσεις, και ειδικά σε μεγάλες αναλύσεις (και λόγω περισσότερης RAM) η Χ1950ΧΤΧ είναι πιο γρήγορη.

To πλεονέκτημα της 8800 είναι η υποστήριξη DX10 που ακόμα δεν την αποδείξει έτσι κι αλλιώς και για μένα, δεν είναι ακόμα κριτήριο επιλογής κάρτας.

Kov, αν χρειάζεσαι κάρτα για επαγγελματικά προγράμματα ψάξε αυτή που μετατρέπεται καλύτερα. Για την Χ1950ΧΤΧ ξέρεις, για την 8800 δεν ξέρω αλλά θα σε διευκολύνει πολύ ένα ψάξιμο στο Guru3d.

Από που που κι ως που βρε παιδιά είναι η 8800GTS 320ΜΒ πολύ καλύτερη από την Χ1950ΧΤΧ? Σε αρκετές περιπτώσεις, και ειδικά σε μεγάλες αναλύσεις (και λόγω περισσότερης RAM) η Χ1950ΧΤΧ είναι πιο γρήγορη

Ειναι καλυτερη και πολυ μάλιστα... Ιδιαιτερα στις μεγαλες αναλυσεις φαινεται η διαφορα απο την 1950XTX. Ιδιαιτερες περιπτωσεις παντα υπάρχουν αλλα ας μεινουμε στην πλειοψηφια

Απορώ που το είδες. Αυτό το "πολύ μάλιστα" δεν το καταλαβαίνω.

Εγώ άλλα βλέπω ->

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=122262

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2870&p=25

Να μου πεις οτι η GTS κλοκάρει καλά και η Χ1950ΧΤΧ δεν έχει τα ίδια περιθώρια Oc το καταλαβαίνω, αλλά το "πολύ καλύτερη" πολύ απλά δεν ισχύει.

Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι οι 8800Gts:

1)Δεν αξιοποιουνται ακομα. Που ειναι τα Dx10 παιχνιδια?

2)Δεν εχουν καλους οδηγους.

ΚΑι ενω το παιδι λεει οτι θελει επαγγελματικα προγραματα του δινεις δυο λινκς γεματα benches απο παιχνιδια.

Ας ψαξει να βρει ποια αποδιδει καλυτερα στα προγραμματα που θελει αν και εγω θα επαιρνα 8800 λογω παιχνιδιων

Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι οι 8800Gts:

1)Δεν αξιοποιουνται ακομα. Που ειναι τα Dx10 παιχνιδια?

2)Δεν εχουν καλους οδηγους.

ΚΑι ενω το παιδι λεει οτι θελει επαγγελματικα προγραματα του δινεις δυο λινκς γεματα benches απο παιχνιδια.

Ας ψαξει να βρει ποια αποδιδει καλυτερα στα προγραμματα που θελει αν και εγω θα επαιρνα 8800 λογω παιχνιδιων

Μου φαίνεται οτι δεν ξέρεις σε ποιόν απαντάς. Σε μένα ή στον iced?

Αυτό ->

Απορώ που το είδες. Αυτό το "πολύ μάλιστα" δεν το καταλαβαίνω.

Εγώ άλλα βλέπω ->

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=122262

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2870&p=25

Να μου πεις οτι η GTS κλοκάρει καλά και η Χ1950ΧΤΧ δεν έχει τα ίδια περιθώρια Oc το καταλαβαίνω, αλλά το "πολύ καλύτερη" πολύ απλά δεν ισχύει.

Είναι η απάντησή μου στον iced.

H απάντησή μου στον Kov είναι αυτή ->

Kov, αν χρειάζεσαι κάρτα για επαγγελματικά προγράμματα ψάξε αυτή που μετατρέπεται καλύτερα. Για την Χ1950ΧΤΧ ξέρεις, για την 8800 δεν ξέρω αλλά θα σε διευκολύνει πολύ ένα ψάξιμο στο Guru3d.

Το thread το άνοιξε ο kov...

Το ξερω. Απαντω και σε σενα αλλα και στον kov

Αλλα αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι εχω την εντυπωση οτι αν παρεις τωρα 8800 ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ 100% απο τα παιχνιδια λογω ελειψης

DX10-capeable games και κακων οδηγων.

Tο καλοκαιρι που θα υπαρχουν Dx10 παιχνιδια αλλα και καλυτεροι οδηγοι δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να κοντραρει η 1950 την 8800. Αυτα τα λεω βασιζομενος στο οτι εχω απο τη μια μια καρτα που χρησιμοποιει το 100% των δυνατοτητων της(1950) και απο την αλλη μια καρτα που εχει βγει για παιχνιδια που ακομα δεν υπαρχουν!!!:046:

Φιλικα...

Η διαφορά είναι μόνο στο DirectX10 που ακόμα δεν είδαμε. Δεν ξέρω οι επαγγελματικές εφαρμογές που βρίσκονται όσον αφορά την αξιοποίηση αυτού. Επίσης διαφορά υπέρ της NVidia υπάρχει στην υποστήριξη OpenGL.

Από εκεί και πέρα, το ότι η 8800GTS 320ΜΒ είναι μία γενιά μπροστά από την Χ1950ΧΤΧ δεν μας λέει τίποτα. Η X1950XTX είναι το top DX9 μοντέλο ενώ η 8800GTS 320MB είναι ένα σκαλί ποιο πάνω από την midrange κατηγορία. Πολλές φορές μιας και δύο γενεών παλιότερες κάρτες έχει τύχει στο DirectX που υποστηρίζουν -εδώ μιλάμε για DX9.0c-, να ήταν ανώτερες από ή έστω ισοδύναμες με μεταγενέστερες κάρτες που απευθύνονταν σε ποιο... συντηρητικά πορτοφόλια .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.