Jump to content

E6600 ή Ε6420 ή κάποιον άλλον?

billthegreat

Recommended Posts

Σκοπεύω να βοηθήσω έναν φίλο μου με το να φτιάξει έναν καινούργιο PC.O pc είναι ο εξης:

Ε6600 Ή Ε6420 ποιον από τους δύο

ΑΤΙ RADEON 1900GT

ASUS P5 DELUXE WI-AP

SHARKOON REBEL9 ECONOMIC

CORSAIR TWINX DDR2 6400 CL5 2GB (2X1GB) DUAL CHANNEL KIT

SEGEATA BARRACUBA 160GB SATA2

THERMALTAKE PUREPOWER 600W

NEC DVD+/-R/RW AD-5170 18X BULK BLACK DOUBLE LAYER

Πείτε μου τις γνώμες σας και αν χρειάζεται κάποια αλλαγεί.

Θα σου ελεγα πως η διαφορα στη τιμη των 2 επεξεργαστων δικαολογει και με το παραπανω τον 6600,σαν καρτα γραφικων θα σου προτεινα την msi 1950 pro .Tα λοιπα μου φαινονται ενταξει ,ισως αν καποιος μπορει να βοηθησει περισοοτερο στο θεμα μνημης.Τροφοδοτικο θα ελεγα κατι σε seasonic η αν το κοστος το θεωρεισ υψηλο τοτε κατι σε chieftec.Oxi thermaltake.Καλα χρυσα αλλα στα υπαρχουν και πιο αξιοπιστες λυσεις στην αγορα.Πρεπει να γνωριζουμε και τις ανυσηχιες του φιλου σου.Πχ σκεφτεται να κλοκαρει ή οχι?

Σκοπεύω να βοηθήσω έναν φίλο μου με το να φτιάξει έναν καινούργιο PC.O pc είναι ο εξης:

Ε6600 Ή Ε6420 ποιον από τους δύο

ΑΤΙ RADEON 1900GT

ASUS P5 DELUXE WI-AP

SHARKOON REBEL9 ECONOMIC

CORSAIR TWINX DDR2 6400 CL5 2GB (2X1GB) DUAL CHANNEL KIT

SEGEATA BARRACUBA 160GB SATA2

THERMALTAKE PUREPOWER 600W

NEC DVD+/-R/RW AD-5170 18X BULK BLACK DOUBLE LAYER

Πείτε μου τις γνώμες σας και αν χρειάζεται κάποια αλλαγεί.

To SHARKOON REBEL9 ECONOMIC απ` ότι ξέρω παίρνει midi -atx mobo! Για κάτι φτηνό θα σου πρότεινα :

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.806558

Tο μέγιστο που θα διαθέση είναι 900-950ευρώ(χωρίς οθόνη).Αν του κάνει overcloking@2400 θα είναι ένας e6600.Το θέμα είναι πως γλιτώνεις 20ευρώ.Οι μνήμες που διάλεξε είναι καλές για overcloking και για παιχνίδια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.