Jump to content

Διαγνωση τροφοδοτικου

platonas1442169068

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα,

Υπαρχει τροπος να δω πχ με πολυμετρο αν ενα τροφοδοτικο ειναι οκ?

Ανοιγει με βραχυκυκλωμα αλλα δεν μπουταρει το board.

Υπαρχει πιθανοτητα στο πολυμετρο πχ να βγει οκ και παλι να εχει προβλημα?

Ας το παρουμε οτι το board ειναι οκ!!

μπορεις να το μετρησεις με πολυμετρο,αλλα+παλι δεν ειναι απολυτα τα αποτελεσματα.δοκιμασε να βγαλεις μπαταρια,μια μνημη+ασε τα απολυτως απαραιτητα.μετα απο κανα 2λεπτο βαλε μπαταρια+μετα ανοιξε το να δεις

Ναι μπορείς με το πολύμετρο... για περισσότερες πληροφορίες κοίτα εδώ...

Το βραχυκύκλωμα για να ξεκινάει το τροφοδοτικό σκέτο πως γίνετε??

η 12αρα μου βγαζει 12.03

η 5αρα 4.76

και η 3.3 βγαζει 3.4!

Στην 5αρα ειμαι οριακα νομιζω 4.75!

Το τροφοδοτικο ηταν πανω στη μητρικη αλλα χωρις καρτα γραφικων και ηχου μονο δισκοι,dvd και 1 μνημη.

Παω για τροφοδοτικο?

προς mike : Το ιδιο εκανε με το παλιο board , μου το αλλαξανε με καινουριο(βρηκαν προβλημα) και παλι τα ιδια...φυσικα το pc δουλευε κανα χρονο νορμαλ!(με το παλιο το καινουριο τωρα το πηρα)

Τροφοδοτικο η παλι board? δεν εχω και spare να δοκιμασω!

μάλλον για μητρική μου κάνει εμένα... χωρίς μνήμες τη δοκίμασες??

καμιά φωτό με το βραχυλύκλωμα υπάρχει??

αυτα που σου ειπα τα εκανες?αν ναι τι εγινε?

αν κανει παλι τα ιδια τοτε σημαινει οτι η μητρικη δεν την παλευει αλλο.

οι τασεις σου ειναι περιπου καλες.αλλα πρεπει να τις δεις με ολα πανω.

mike το εκανα αυτο που ειπες.Δεν αλλαξε κατι!

Το pc δεν ανοιγει..παταω power και δεν γινετε τιποτα(ουτε fans).

Το λαμπακι οτι παιρνει ρευμα η μητρικη αναβει αλλα τιποτα οπως και στην προηγουμενη.

Για την ιστορια μου το εκανε αυτο,υπεθεσα μητρικη την πηγα για RMA και χτες μου ηρθε καινουρια(βρηκαν προβλημα) και κανει παλι το ιδιο!

Για αυτο υπεθεσα τροφοδοτικο, η μητρικη ηρθε σφραγισμενη κτλ....τοσο γκαντεμης???Βεβαια μηπως το τροφοδοτικο εκανε κανα κουλο και την πηρε μαζι του και τωρα δεν ανοιγει την καινουρια!!

Το τροφοδοτικο εχει εγγυηση αλλα ΑΝ ειναι προβληματικο...μεχρι να το παρω πισω......πικρα(εσοπ).

Αν ηξερα οτι σιγουρα εχει προβλημα θα επαιρνα ενα αλλο και θα πουλαγα μετα το καινουριο που θα μου διναν...αλλα τωρα να το κανω και να δουλευει το αλλο..θα ειναι μεταχειρησμενο και τυπικα θα το χαρισω!

σε αλλο πισακι δοκιμασες το τροφοδοτικο?

μαλλον εχεις την γκαντεμια την δικια μου,εγω ειχα παρει την 7600gs πριν κανα 6μηνο+ητνα προβληματικη.μου εδωσαν αλλη+αυτη το ιδιο,μεχρι που πηρα την gt της xfx και ημουν κομπλε

Τελικα βρηκα ενα τροφοδοτικο απο φιλο και μπουταρε το board.Παει το τροφοδοτικο τελικα(αν και αναβει).

Το λυσαμε και αυτο....

ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΤΕΛΙΚΑ

Χα μεγαλη κουβεντα ειπα..με το νεο τροφοδοτικο ανοιγουν τα παντα αλλα δεν μπουταρει...ειδα τα led στην dfi sli-d nforce4 και κολλαει στη μνημη..δοκιμασα ενα ενα τα στικ σε καθε υποδοχη και τιποτα..πηρα και ενα απο ενα φιλο και παλι τα ιδια...μηπως η καινουρια μητρικη εχει και αυτη προβλημα???

Ερωτηση...περιμενα 1 μηνα για αντικατασταση μητρικης και η καινουρια που στειλανε απο αντιπρωσοπια δεν δουλευει.

Θα πρεπει να γινει ξανα η ιδια διαδικασια με αποτελεσμα να μεινω εναν ακομα μηνα χωρις μητρικη?? Δηλαδη συνολο 2 μηνες???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.