Tresure Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Όταν πήγα να κάνω install την αγγλική έκδοση των windows μου έλεγε μόνο new installation...πατάω εκεί κάνει το pc restart και μου λέει δεν είναι καλό να έχω 2 windows ταυτόχρονα γι αυτό τα αγγλικά windows μου τα έκανε Install πάνω στα εληνικά η εγκατάσταση έγινε επιτυχές χωρίς κανένα πρόβλημα και μόλις έκαναν start τα windwos first time ήταν ακριβώς λες και έγινε format,απλά όλα τα registry keys ήταν σβησμένα με αποτέλεσμα να μην δουλεύουν τα προγράμματα και αυτά που δούλευαν ζητούσαν πάλι τα serials keys στην προσθαφέρεση προγραμμάτων δεν υπήρχε κανένα πρόγραμμα και οι Unistallers ορισμένων προγραμμάτων δεν δούλευαν επείδη κανένα πρόγραμμα δεν έτρχε κανονικά έσβησα τους φακέλους από τα Program files κανονικά anyway δεν ξέρω τι να πώ αυτό που με κοφτεί είναι τα εξής:Τα windows σε αγγλική έκδοση τα έχω στο pc και όχι σε cd με το nero δεν μπορούσε μετά να κάνεις boot από το cd συνεπώς δεν γινόταν format μήπος ξέρεις κανείς πως να γράψεις τα windows σε cd αλλά κατά την εκκίνηση του υπολογιστή να γίνει boot από το cd? φυσικά δεν εννοώ να κάνω copy το cd διότι δεν τα έχω σε cd επίσης μήπος ξέρει κανείς να μένουν διάφορα υπολοίματα από τα παλιά windows?Thanks in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Απρίλιος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Αυτό που λες φυσικά και ΔΕΝ γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Απρίλιος 26, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Τα windows σε αγγλική έκδοση τα έχω στο pc και όχι σε cd με το nero δεν μπορούσε μετά να κάνεις boot από το cd συνεπώς δεν γινόταν format μήπος ξέρεις κανείς πως να γράψεις τα windows σε cd αλλά κατά την εκκίνηση του υπολογιστή να γίνει boot από το cd?Aν κατάλαβα καλά θες να κάνεις το cd bootable. Αρα πρέπει να προσθέσεις αυτά τα αρχεια. Link here Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Απρίλιος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Μανώλη άλλο εννοεί.Δεν έχει cd των windows απλά τα έχει εγκατεστημένα και προσπαθεί να γράψει το φάκελο windows σε cd για να κάνει format. Πράγμα που δε γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tresure Απρίλιος 26, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Αν αντιγράψω τα περιεχόμενα του cd εγκατάστασης των Windows XP στο δίσκο και μετά το αντιγράψω στον δίσκο σαν image iso κτλπ).Πρέπει να το αντιγράψω on the fly απευθείας από cd σε cd..Υπάρχει κάποιο boot mode του cd windows xp και να τα γράψω σε cd?Θα γίνει με αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Απρίλιος 26, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Δεν έχω καταλάβει τίποτα απ'ότι γράφεις. Έχεις περάσει τα windows αγγλικά πάνω σε ελληνική έκδοση. Μετά το boot cd που ζητάς τι είναι και τι το θες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tresure Απρίλιος 26, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 δεν μπορούσε να κάνει boot από το cd τα αρχεία τα έχω στο pc και όχι σε cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Απρίλιος 26, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Δηλαδή αν κατάλαβα έχεις το cd των windows αντιγραμμένο στον σκληρό σου σε κάποιο φάκελο και θες να το αντιγράψεις σε ένα δισκάκι, αλλά έχεις πρόβλημα ότι το cd που φτιάχνεις δεν είναι boot-able; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tresure Απρίλιος 26, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 ναι ακριβώς και ροτώ αν μπορώ να το κάνω boot-able... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Απρίλιος 26, 2007 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Tότε απλά κάνε αυτό που σου λέει ο Μανώλης στο post #3 παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tresure Απρίλιος 26, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 · Hidden Hidden αν το αντιγράψω στο δίσο ως iso files ? θα γίνεται ? Link to comment
Tresure Απρίλιος 26, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 αν το αντιγράψω στο δίσο ως iso files ? θα γίνεται ? ty anyway;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Απρίλιος 26, 2007 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Να αντιγράψεις τι πράγμα; Έχεις cd των windows; Στο πρώτο post σου δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tresure Απρίλιος 26, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Aν αντιγράψω τα περιεχόμενα του cd εγκατάστασης των Windows XP στο δίσκο και σαν image iso κτλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Απρίλιος 26, 2007 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Αυτό για πιο λόγο να το κάνεις; Εσύ δεν θες να ξαναπεράσεις τα windows; Οπότε γιατί δεν χρησιμοποιείς το δισκάκι που έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tresure Απρίλιος 26, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 για να το κάνω boot-able εννοώ γίνεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Απρίλιος 26, 2007 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Τώρα άρχισα να καταλαβαίνω τι λες Έχεις ήδη ένα δισκάκι αλλά δεν είναι bootable; Ακολούθησε το λινκ που σου έδωσαν. Αντιγράφεις τα αρχεία του cd σε ένα directory (και τα κρυφά αν έχει) και χρησιμοποιείς το αρχείο που κατεβάζεις για να τα κάνεις bootable. Υπόψιν τσέκαρε αν στο bios έχεις βάλει να κάνει boot από cd μην παιδεύεσαι τσάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.