Jump to content

Κάποιος ηδίμον :)

Tresure

Recommended Posts

Όταν πήγα να κάνω install την αγγλική έκδοση των windows μου έλεγε μόνο new installation...πατάω εκεί κάνει το pc restart και μου λέει δεν είναι καλό να έχω 2 windows ταυτόχρονα γι αυτό τα αγγλικά windows μου τα έκανε Install πάνω στα εληνικά η εγκατάσταση έγινε επιτυχές χωρίς κανένα πρόβλημα και μόλις έκαναν start τα windwos first time ήταν ακριβώς λες και έγινε format,απλά όλα τα registry keys ήταν σβησμένα με αποτέλεσμα να μην δουλεύουν τα προγράμματα και αυτά που δούλευαν ζητούσαν πάλι τα serials keys στην προσθαφέρεση προγραμμάτων δεν υπήρχε κανένα πρόγραμμα και οι Unistallers ορισμένων προγραμμάτων δεν δούλευαν επείδη κανένα πρόγραμμα δεν έτρχε κανονικά έσβησα τους φακέλους από τα Program files κανονικά anyway δεν ξέρω τι να πώ αυτό που με κοφτεί είναι τα εξής:

Τα windows σε αγγλική έκδοση τα έχω στο pc και όχι σε cd με το nero δεν μπορούσε μετά να κάνεις boot από το cd συνεπώς δεν γινόταν format μήπος ξέρεις κανείς πως να γράψεις τα windows σε cd αλλά κατά την εκκίνηση του υπολογιστή να γίνει boot από το cd? φυσικά δεν εννοώ να κάνω copy το cd διότι δεν τα έχω σε cd επίσης μήπος ξέρει κανείς να μένουν διάφορα υπολοίματα από τα παλιά windows?

Thanks in advance

Τα windows σε αγγλική έκδοση τα έχω στο pc και όχι σε cd με το nero δεν μπορούσε μετά να κάνεις boot από το cd συνεπώς δεν γινόταν format μήπος ξέρεις κανείς πως να γράψεις τα windows σε cd αλλά κατά την εκκίνηση του υπολογιστή να γίνει boot από το cd?

Aν κατάλαβα καλά θες να κάνεις το cd bootable. Αρα πρέπει να προσθέσεις αυτά τα αρχεια. Link here

Αν αντιγράψω τα περιεχόμενα του cd εγκατάστασης των Windows XP στο δίσκο και μετά το αντιγράψω στον δίσκο σαν image iso κτλπ).

Πρέπει να το αντιγράψω on the fly απευθείας από cd σε cd..

Υπάρχει κάποιο boot mode του cd windows xp και να τα γράψω σε cd?

Θα γίνει με αυτό?

Δηλαδή αν κατάλαβα έχεις το cd των windows αντιγραμμένο στον σκληρό σου σε κάποιο φάκελο και θες να το αντιγράψεις σε ένα δισκάκι, αλλά έχεις πρόβλημα ότι το cd που φτιάχνεις δεν είναι boot-able;

Τώρα άρχισα να καταλαβαίνω τι λες :p

Έχεις ήδη ένα δισκάκι αλλά δεν είναι bootable;

Ακολούθησε το λινκ που σου έδωσαν. Αντιγράφεις τα αρχεία του cd σε ένα directory (και τα κρυφά αν έχει) και χρησιμοποιείς το αρχείο που κατεβάζεις για να τα κάνεις bootable.

Υπόψιν τσέκαρε αν στο bios έχεις βάλει να κάνει boot από cd μην παιδεύεσαι τσάμπα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.