terspithea Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Γειά σας φίλοι και φίλες. Έχω μία σοβαρή απορία και επιθημώ αν γνωρίζετε να μου δώσετε απαντήσεις. Εδώ και μερικούς μήνες έχω αγοράσει ένα εξωτερικό κουτί ICY BOX με σύνδεση SATA και κουμπί on/off. Έχω τοποθετήσει μέσα έναν σκληρό δίσκο WESTERN DIGITAL μεγάλης χωρητικότητας και το έχω συνδέσει με USB στο PC mou. Έχω λοιπόν τις εξείς απορίες:1. Πρέπει το συρτάρι όταν το έχω συνδεδεμένο με το PC να το έχω συνέχεια τον διακόπτη από το κουτί του δίσκου οn (αναμμένο) ή δεν παίζει κάποιο ρόλο? Γιατί εγώ ανοίγω τον διακόπτη όποτε το θυμηθώ. Είναι κακό αυτό για την λειτουργία του δίσκου?2. Όταν θα αποσυνδέω το κουτί που έχει τον δίσκο από το PC πρέπει να το απενεργοποιώ οποσδήποτε μέσω του device manager ή δεν παίζει κάποιο ρόλο?Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας!!!
manolis1442169134 Απρίλιος 26, 2007 #2 Απρίλιος 26, 2007 Καλώς ήρθες στο φόρουμ μας.1.Οχι δεν είναι απαραίτητο επειδή είναι συνδεμένο το usb να είναι και ανοιχτός ο δίσκος.2. Καλό θα ήταν να κάνεις safely remove πριν τον κλείσεις εκτός και αν κλείσεις το pc πρώτα.
yo_rover Απρίλιος 26, 2007 #3 Απρίλιος 26, 2007 για την δεύτερη ερώτηση,πας -ο υπολογιστής μου-->δεξί κλικ στις ιδιότητες του "εξωτερικου" δίσκου-->υλικό-->βρίσκεις τον εξωτερικό δίσκο και κάτω δεξιά του παραθυρου πατάς ιδιότητες -->στο παράθυρο που εμφανίζεται πατάς 'πολιτικές' και τσεκάρεις την πρώτη επιλογή 'βελτιστοποίηση για γρηγορη κατάργηση'
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.