Jump to content

Server από το Πλαίσιο, w2k και support pack

DarthMoul

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έσκασε ένας server στο γραφείο με w2k server και oracle. Το μηχάνημα θα πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα και σκεφτόμαστε να αγοράσουμε έτοιμο server από το πλαίσιο που είναι κοντά. Έχω κάποιες απορίες:

1) Τα w2k server θα τρέξουν στα καινούργια C2D συστήματα;

2) Τα support packs που πουλάει το πλαίσιο πως λειτουργούν; On site υποστήριξη hardware είναι; Τι διάρκεια έχουν και πόσο κοστίζουν;

Ευχαριστώ :)

Έσκασε ένας server στο γραφείο με w2k server και oracle. Το μηχάνημα θα πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα και σκεφτόμαστε να αγοράσουμε έτοιμο server από το πλαίσιο που είναι κοντά. Έχω κάποιες απορίες:

1) Τα w2k server θα τρέξουν στα καινούργια C2D συστήματα;

2) Τα support packs που πουλάει το πλαίσιο πως λειτουργούν; On site υποστήριξη hardware είναι; Τι διάρκεια έχουν και πόσο κοστίζουν;

Ευχαριστώ :)

Γιατί δεν κάνεις downgrade απο Microsoft τα 2003;Δεν θα σου κοστίσει πολύ.Νομίζω ότι τα 2003 υποστηρίζουν.

Γιατί δεν κάνεις downgrade απο Microsoft τα 2003;Δεν θα σου κοστίσει πολύ.Νομίζω ότι τα 2003 υποστηρίζουν.

Γιατί το κόστος μαζί με τα CALs είναι ένα χιλιάρικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.