george hmmy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2007 Ένας φίλος έχει την παραπάνω μητρική, (asrock) έχει χάσει το CD και δεν μπορεί να βρει τους drivers για να κάνει εγκατάσταση στα windows. Ποιον controller έχει αυτή η μητρική?Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent1442169115 Απρίλιος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Δεν νομίζω πως ο φίλος σου τους χρειάζεται. Απ' ότι είδα στο Overview της μητρικής λέει πως 4 x Serial ATAII 3.0 Gb/s connectors (No support for RAID and "Hot Plug" functions) οπότε μάλλον δεν υπάρχουν. Επειδή όμως δεν είμαι σίγουρος περίμενε και κάποιον άλλον να απαντήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 26, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Όπως παρατηρούμε και στο site του κατασκευαστή δεν υπάρχουν sata drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george hmmy Απρίλιος 26, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Δεν υπαρχουν στο site αλλα όταν πας να κάνεις εγκατασταση στα windows XP δε βλέπει το δίσκο (sata) οπότε προφανώς απαιτείται η ύπαρξη τους. (drivers) Στο site της asrock από το manual διάβασα ότι βάζεις το CD πρώτα και εγκαθιστα τους drivers και μετά κάνεις την εγκατάσταση. Μάλλον την πάτησε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 26, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Δοκίμασες να ρυθμίσεις τον ελεγκτή σε IDE λειτουργία από το BIOS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
george hmmy Απρίλιος 26, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Το εκανε και αυτο ο φιλος αλλα δουλεια δεν εγινε. Θα παει σημερα στο πλαισιο μπας και του δωσουν εκει κανενα CD. Ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Απρίλιος 26, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Μήπως έχει κάποια παλιά έκδοση των xp χωρίς sp? Εγώ αναγκάστηκα να ενσωματώσω μόνος μου στο cd το sp2 γιατί είχα πολλά προβλήματα στα xp που είχα χωρίς service pack(USB Drivers κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 26, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Κοιτα και εδω Καλύτερο απ το να ζητιανευεις στο Πλαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george hmmy Απρίλιος 26, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Ευχαριστω για τις απαντήσεις, τελικά τη λύση την έδωσε ο φίλος soulclaimer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.