morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 Λοιπον παιδια ηθελα να μοιραστω την χαρα μου!Το νεο msn ειναι απλα τρομερο. Εξαισιο!Κατεβαστε το απο τη microsoft και θα δε θα το μετανοιωσετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 To beta δεν ειχε ξαναβγει?ακομη να βγει η τελικη εκδοση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Θα σε γελασω. Τωρα διανεμεται κανονικα το Beta,τοτε μονο απο site που το παρειχαν παρανομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Καλη φαση..Παντως πραγματικα εχει πλακα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Λοιπον παιδια ηθελα να μοιραστω την χαρα μου!Το νεο msn ειναι απλα τρομερο. Εξαισιο!Κατεβαστε το απο τη microsoft και θα δε θα το μετανοιωσετε εχει βγει εδω και μηνα ... Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Θα σε γελασω. Τωρα διανεμεται κανονικα το Beta,τοτε μονο απο site που το παρειχαν παρανομα. εχει βγει και το msn plus το οποιο ειναι πειρατικο... αλλα εχει και virus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Φεβρουάριος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Και προφανώς έχει ανοίξει θέμα:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10221Αν και πρέπει να υπήρχε και πό την πρώτη φορά που βγήκε (βέβαια μετά σταμάτησαν να το δίνουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 4, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 LOL!Toν ιδιο τιτλο διαλεξαμε!Δε το ειδα, soz m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Φεβρουάριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Καλά δεν τρέχει τιποτα φυσικά΄και πρέπι να υπάρχει και ακόμα πιο παλιό θέμα (από την πρώτη φορά που βγήκε)Πράγματι πάντως πολύ καλό...Και επιτέλους στέλνει και δέχεται αρχεία χωρίς να τα διακόπτει (και μάλιστα μπορεις να στέλνει και να παίρνεις ταυτόχρονα) επιτρέπει μέχρι 4 μεταφορές ταυτόχρονα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 4, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Aυτο το τελευταια δεν ισχυει!Μου εσπασε τα νευρα με τα παιδια. Μια το διεκοπτε,μια οχι. Ολα με μαιλ τα στελναμε στο τελος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Φεβρουάριος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Όσο "παίζω" με το 7 δεν μου έχει κόψει οτέ αρχείο...Έστειλα μέχρι και ολόκληρο τραγούδι χωρίς να μας το κόψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.