Jump to content

How To Remove The Covers SB+NB of P5W DH ?

MrSpok

Recommended Posts

Καλημέρα :)

Υπάρχει τρόπος να απομακρύνω τα "καπάκια" του SB και NB της μητρικής - αυτά που γράφουν Asus Digital Home και Asus - χωρίς όμως να βγάλω την μητρική απο το κουτί, έτσι ώστε να πετύχω χαμηλότερες θερμοκρασίες στο σύστημά μου?

Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος του forum αυτό το εγχείρημα?

"Τρέχω" το σύστημα κανονικά - stock speed του Core2Duo -. Οι θερμοκρασίες, σύμφωνα με το SpeedFan 4.32, είναι οι εξής:

MB---> 41-46 C

CPU--> 30-31 C

HD---> 32 C

Στην υπογραφή μου, υπάρχει link για φωτογραφίες του συστήματος καθώς και τα χαρακτηριστικά του.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Nαι , βάζεις ενα μαχαιρι στην τελευταια σχισμή και το ξεκολάς σιγά σιγά.

Αυτο αν λες μονο για τα αυτοκόλλητα . Αν λες για ολο το συστημα ψύξης με τα heat pipe πρεπει να βγει η μητρικη γιατί απο πίσω της υπάρχουν κλιπς που αλλιως [αν δεν τα πιεσεις απο πισω] δεν βγαινουν/.

Το εχω κάνει εγώ στην p5b-deluxe wifi , στο chipset [στο southbridge ειναι ηδη βγαλμένο . ] Ειδα κανα 5ρι βαθμους μείωση μιας και ειχα ενα αθορυβο 8ρι που φυσουσε πριν το αυτοκόλλητο και δεν εκανε και πολύ καλή δουλεια΄.

Σημαντικο μην χαλασεις τα αυτοκόλλητα βγαλτα με προσοχή γιατι σε περιπτωση rma πρεπει να γυρισει η μητρική στο εργοστάσιο οπως ηταν...

;321018']Nαι ' date=' βάζεις ενα μαχαιρι στην τελευταια σχισμή και το ξεκολάς σιγά σιγά.

Αυτο αν λες μονο για τα αυτοκόλλητα . Αν λες για ολο το συστημα ψύξης με τα heat pipe πρεπει να βγει η μητρικη γιατί απο πίσω της υπάρχουν κλιπς που αλλιως [αν δεν τα πιεσεις απο πισω'] δεν βγαινουν

Εχω δεί εδώ: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106563

την όλη διαδικασία. Απλά, θέλω να αφαιρέσω μόνο τα καπάκια με τα logo της Asus μπας και κατεβάσω κανα 2 βαθμούς την θερμοκρασία του συστήματος.

Για να βγεί η μητρική και να ξανατοποθετήσω το σύστημα ψύξης με νέα επίστρωση αλοιφής AS5, χλωμό το βλέπω..:rolleyes:

Δύσκολο να "ξεμοντάρω" τον Ninja ακόμη μια φορά..

Ε ναι αυτο [αν και δεν ανοιγω το link σου γιατι ειμαι στην δουλεια με 64κ :D ] αυτα τα καπάκια που λές ειναι φύλα αλουμινιου με κόλα. Βγαίνουν εύκολα με κάτι μυτερό και θα δεις διαφορά σίγουρα γιατι τα εχουν βάλει για ομορφιά μπουκώνοντας τα fins της ψύκτρας. Απλά σου ξαναλέω κάνε οτι ειναι να κάνεις προσεκτικά μην τα χαλάσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.