MrSpok Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2007 Καλημέρα Υπάρχει τρόπος να απομακρύνω τα "καπάκια" του SB και NB της μητρικής - αυτά που γράφουν Asus Digital Home και Asus - χωρίς όμως να βγάλω την μητρική απο το κουτί, έτσι ώστε να πετύχω χαμηλότερες θερμοκρασίες στο σύστημά μου? Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος του forum αυτό το εγχείρημα? "Τρέχω" το σύστημα κανονικά - stock speed του Core2Duo -. Οι θερμοκρασίες, σύμφωνα με το SpeedFan 4.32, είναι οι εξής: MB---> 41-46 C CPU--> 30-31 C HD---> 32 C Στην υπογραφή μου, υπάρχει link για φωτογραφίες του συστήματος καθώς και τα χαρακτηριστικά του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Απρίλιος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Nαι , βάζεις ενα μαχαιρι στην τελευταια σχισμή και το ξεκολάς σιγά σιγά. Αυτο αν λες μονο για τα αυτοκόλλητα . Αν λες για ολο το συστημα ψύξης με τα heat pipe πρεπει να βγει η μητρικη γιατί απο πίσω της υπάρχουν κλιπς που αλλιως [αν δεν τα πιεσεις απο πισω] δεν βγαινουν/.Το εχω κάνει εγώ στην p5b-deluxe wifi , στο chipset [στο southbridge ειναι ηδη βγαλμένο . ] Ειδα κανα 5ρι βαθμους μείωση μιας και ειχα ενα αθορυβο 8ρι που φυσουσε πριν το αυτοκόλλητο και δεν εκανε και πολύ καλή δουλεια΄. Σημαντικο μην χαλασεις τα αυτοκόλλητα βγαλτα με προσοχή γιατι σε περιπτωση rma πρεπει να γυρισει η μητρική στο εργοστάσιο οπως ηταν...__________________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSpok Απρίλιος 25, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 ;321018']Nαι ' date=' βάζεις ενα μαχαιρι στην τελευταια σχισμή και το ξεκολάς σιγά σιγά. Αυτο αν λες μονο για τα αυτοκόλλητα . Αν λες για ολο το συστημα ψύξης με τα heat pipe πρεπει να βγει η μητρικη γιατί απο πίσω της υπάρχουν κλιπς που αλλιως [αν δεν τα πιεσεις απο πισω'] δεν βγαινουν Εχω δεί εδώ: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106563 την όλη διαδικασία. Απλά, θέλω να αφαιρέσω μόνο τα καπάκια με τα logo της Asus μπας και κατεβάσω κανα 2 βαθμούς την θερμοκρασία του συστήματος. Για να βγεί η μητρική και να ξανατοποθετήσω το σύστημα ψύξης με νέα επίστρωση αλοιφής AS5, χλωμό το βλέπω.. Δύσκολο να "ξεμοντάρω" τον Ninja ακόμη μια φορά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Απρίλιος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Ε ναι αυτο [αν και δεν ανοιγω το link σου γιατι ειμαι στην δουλεια με 64κ ] αυτα τα καπάκια που λές ειναι φύλα αλουμινιου με κόλα. Βγαίνουν εύκολα με κάτι μυτερό και θα δεις διαφορά σίγουρα γιατι τα εχουν βάλει για ομορφιά μπουκώνοντας τα fins της ψύκτρας. Απλά σου ξαναλέω κάνε οτι ειναι να κάνεις προσεκτικά μην τα χαλάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSpok Απρίλιος 25, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Ευχαριστώ πολύ..;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.