Jump to content

Πρόβλημα μετά το πείραγμα του bios της άτι.

Alexisferos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω το εξής πρόβλημα στο οποίο δεν μπορώ να βρω την λύση 2 μέρες τώρα.

Αποφάσισα να φτιάξω ένα βίος με ανεβασμένους χρονισμούς στην 1800xl μου και ενώ το περνάω επιτυχώς κάθε φορά που ξεκινάνε τα windows xp στο σημείο δλδ που φορτώνουν τους οδηγούς της κάρτας γραφικών σταματάει ο υπολογιστής η οθόνη μπαίνει σε κατάσταση αναμονής και το λαμπάκι του δίσκου μένει αναμμένο..

Ενώ αν κάνω επανεκκίνηση και από dos βάλω το παλιό bios με τους κανονικούς χρονισμούς δουλεύει μια χαρά. Επίσης δουλεύει μια χαρά και χωρίς οδηγούς για κάρτα γραφικών σε ότι χρονισμό θέλω.

Έχω δοκιμάσει και 3 διαφορετικές εκδώσεις τον catalyst από την 7.1 μέχρι και 7.4

Να πω ότι οι χρονισμοί που δίνω είναι δοκιμασμένοι και δουλεύουν μια χαρά αν τους κάνω από windows με κάποιο πρόγραμμα όπως το ati tray tools.

Φαίνετε σαν να το σταματάνε οι drivers γιατί είναι πειραγμένη η κάρτα..

Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τπτ.

Εκτος από αλλους drivers σαν τους omega ktl.

Κάθε φορά που φλασαρω την κάρτα με έστω και 20Hz περισσότερα αυτή αρνείται να φορτώσει τους οδηγούς ο υπολογιστής και αρνείται να δείξει κάτι στην εικόνα.

Κάτι σαν κλείδωμα.

Μήπως κάνω κάτι λάθος μια που μέχρι πρότινος από το 99 ασχολούμουν μόνο με NVIDIA...

Χρησιμοποιώ το atiflash τελευταία έκδοση για ενημέρωση bios από dos

(atiflash -f -p 0 1800.rom)

Και το ATIWinflash114 για ενημέρωση από τα windows

Επίσης το bios μου το αλλάζω με το rabit τελευταία έκδοση και αυτό.

Τελικά όλα έφτιαξαν. Τοποθετήθηκε αφού το τροποποίησα λιγάκι ένα bios από την χ1800χτ 256 που έχει και 3d overdrive και το pc και κάρτα γραφικών πετάνε.

Το τοπικ μπορεί να κλειδωθεί. ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.