Jump to content

Προβλημα με ακυρες επανεκινησεις

Recommended Posts

Πρωτα απο ολα θελω να δηλωσω οτι παιδια κανενε καταπληκτικη δουλεια οσο αναφορα σε πολλα που εχω διαβασει εδω!!!Επισεις ειναι το πρωτο μου Post απο αναγκη βεβαια γιατι οτι προβλημα ειχα εβρισκα τη λυση απο πολυ χρησιμα Post εδω.Λοιπον στο θεμα.Εχω μια GIGABYTE P965 DQ6 με Ιntel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz,NVIDIA GeForce 7600 GT,Corsair CM2X1024-6400,WD320 και ενα 450W PREMIER τροφοδοτικο.Αυτο ειναι το συστημα μου αλλα εχω προβλημα με ακυρες επανεκινησεις.Δηλαδη εκει που ειναι ολα ωραια και καλα και το pc μπορει να δουλευει κανονικα 3 μερες συνεχομενα κολλαει χωρις "μπλε οθονη" και κανει επανεκινηση.Εβαλα το Easy tune 5 της Gigabyte και μου εβγαζε οτι το fan της CPU και του SYSTEM δεν δουλευε σωστα...Καμια λυση???Καποια σκεψη??Ευχαριστω παιδες!!!!!!!:037:

Χμ..... 450W μου φαίνονται λίγα για το σύστημα.... Τσέκαρε λίγο απο κάποιο site ποια είναι η μινιμουμ κατανάλωση τοιυ συστηματός σου (υπάρχουν κάποια links εδω) και παρατήρησε πότε ακριβώς στο κάνει.. Πχ όταν ανοίγεις παιχνίδι? Οταν ζορίζεις τον υπολογιστή?

Δοκίμασ ενα αφαιρέσεις και κάποια εξαρτήματα για να μειώσεις την κατανάλωση όπως πχ usb συσκευές και δές αν θα ξανακάνει επανεκκίνηση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.