Jump to content

safely remove hardware => sata?

Raziel5

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σας έχει τύχει ποτε αυτό? στο task bar το εικονίδιο που κάνει safely remoove hardware να έχει τον σκληρό σας δίσκο ? και αν όχι γιατί το έχει εμενα με όνομα STxxxxxxxxx και αν το κάνω remoove τι θα γίνει μιας που αυτός ο δίσκος είναι αυτός που έχει το λειτουργικό σύστημα :120:

εχεις περασμενους τους nforce storage drivers?

αν ναι,αυτος ειναι ο λογος που στο βγαζει.

αν τους απεγκαταστησεις και αφησεις να μπουν των Win,θα φυγει αυτο.

δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο bike με το utility driver disc τις motherboard and και το chipset τις motherboard είναι nvidia δεν ξέρω αν έχει σχέσει αυτό με τους nforce! εγώ όμως κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι να έχω περάσει! ίσος όμως bike με τους drivers του cd τις motherboard αν είναι έτσι να κοιτάξω από το system tools=> device manager και να πάω να κάνω roll back τους drivers στους σκληρούς η μπορώ και από add remove programs?

Οι sata είναι συσκευές που μπορούν να αφαιρεθούν όπως τα στικάκια οπότε μην σου κάνει εντύπωση...

Λογικα θα εκανες express install απο το cd της μητρικης και θα μπηκαν οι οδηγοι της nvidia (nforce).

Απο το add/remove programs μπορεις να το βγαλεις. Αλλα και να το αφησεις δεν πειραζει. Εγω το εχω αφησει ετσι.

more ναι δεν είναι τρελό problem αλλα όταν έχεις "κιαλες" συσκευές πάνω και τις βγάζεις με safe remove τότε αν εκεί που πας και το κανεις μηχανικά βγάλεις κάνα δίσκο τι θα γίνει? :) :) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.