Jump to content

Ριζική ανανέωση

cakrit1442169096

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας (όχι μόνο από το forum, αλλά γενικά από το άθλημα) επέστρεψα με ερωτήσεις :)

Σκέφτομαι να κάνω μερικές αλλαγές (μερικές:120: ) στο σύστημα ..

Τα απαραίτητα είναι :

2Gb RAM,

Υποστήριξη RAID 1 και υποστήριξη RAID 0 σε διαφορετικά κανάλια

Για πλατφόρμα δεν υπάρχει ιδαίτερη προτίμηση αν είναι AMD/INTEL.

H υποστήρικη SLI μου είναι αδιάφορη.

Για δίσκους μάλλον έχω καταλήξει σε 2x WESTERN DIGITAL 400GB 7200 16MB WD4000YR SATA RAID EDITION (mirroring)

και 2 Raptor 150Gb (stripping)

Για VGA κοιτάω μάλλον για 8800GTS

(ελπίζω το PSU να με καλύψει αν και αμφιβάλλω .. εναλακτικά θα προσθέσω μάλλον 2ο)

Από ψύξη θα παραμείνει η zalman (reserator I) κουτι θα παραμείνει το ARMOR

Θα ήθελα καταρχάς την άποψη σας για αυτά που αποφάσισα καθώς επίσης και τις προτάσεις σας για MB/CPU/VGA

Αν και "παλιός" ξέχασες να αναφέρης τα βασικά. :102: :016:

1.Χρήση του η/υ.

2.O/c :ναι-οχι

3.Budget.

Καλώς (ξανα)ήρθες.

Αν και "παλιός" ξέχασες να αναφέρης τα βασικά. :102: :016:

1.Χρήση του η/υ.

2.O/c :ναι-οχι

3.Budget.

Καλώς (ξανα)ήρθες.

Για OC δεν το πολυβλέπω να πω την αλήθεια.

το budget είναι μία παράξενη υπόθεση καθώς μέρος του ποσού θα το πάρω πίσω (μην ρωτάτε :p) αλλά από άποψη επεξεργαστή δεν θέλω και κάτι πανάκριβο... Μητρική (όπως πάντα) κοιτάω για deluxe version.

Για VGA δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ξεπερνάει τα 400€..

@cranky θα τα δω μόλις βρω λίγο χρόνο ( σε λίγο δλδ)

@dimisd: οι πιο βαριές εφαρμογές θα είναι photoshop, corel, διαχείριση και επεξεργασία αρχείων RAW (nikon) και φυσικά παιχνιδάκια (στα οποία δεν με ενδιαφέρει να πιάνω την τελευταία λεπτομέρει και 1.000fps αλλά να παίζουν αξιοπρεπός)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.