Jump to content

Burn-In στις νέες μου TwinMos... UTT Here@528MHz@2-2-2-5 (56k Warning)

DMylonas

Recommended Posts

τα σκασμενα ηταν ch5, 0.13 νομιζω αντι για 0.175 που ηταν τα ΒΗ5.

τα "καινουργια" ΒΗ5, δεχονται τα ιδια timings, εχουν την ιδια συμπεριφορα, αλλα κανενας (νομιζω) δε μας ειπε στα ποσα μ ειναι φτιαγμενα.

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45

τα σκασμενα ηταν ch5, 0.13 νομιζω αντι για 0.175 που ηταν τα ΒΗ5.

τα "καινουργια" ΒΗ5, δεχονται τα ιδια timings, εχουν την ιδια συμπεριφορα, αλλα κανενας (νομιζω) δε μας ειπε στα ποσα μ ειναι φτιαγμενα.

0.175 ειναι και αυτα, συμφωνα με την twinmos

εχεις προχειρο το λινκ;

ποτέ δεν πιστεψα οτι μπορουν να ξαναβγουν BH-5, για λογους copyright και μονο.

κι ας με κοροιδευε ο γιατρος οταν του ελεγα πως "'αλλα τα BH-5 και άλλα τα BH5".

εχεις προχειρο το λινκ;

ποτέ δεν πιστεψα οτι μπορουν να ξαναβγουν BH-5, για λογους copyright και μονο.

κι ας με κοροιδευε ο γιατρος οταν του ελεγα πως "'αλλα τα BH-5 και άλλα τα BH5".

Ειναι στα γερμανικα αλλα θα καταλαβεις.http://www.forumdeluxx.de/forum/showthread.php?t=115124

το ειχα δει στο xs αυτο, το ειχα postαρει κι εδω, αλλα κατι περισσοτερο (=περισσοτερο επισημο) απο αυτο δεν εχουμε;

το ειχα δει στο xs αυτο, το ειχα postαρει κι εδω, αλλα κατι περισσοτερο (=περισσοτερο επισημο) απο αυτο δεν εχουμε;

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=57054&page=1&highlight=actual+twinmos

ο Alex (alonso) δουλευει στην Twinmos Γερμανιας

ναι, αυτο λεω, οτι περα απο μια ατακα σε ενα φορουμ, δεν υπαρχει κατι αλλο.

μα δεν λεει πουθενα πανω στα chipακια bh5 (τουλαχιστον στις twinmos) οσο για το copyright.

ετσι και αλλιως απο οσο λεγετε η infenion φτιαχνει τα εν λογο 'νεα bh5' με μηχανηματα τις winbond (την οποια εχει εξαγορασει) και επανω στα τσιπακια γραφει οτι θελει ο πελατης (ocz,twinmos,gskill).

πρωσοπικα αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να ακουν στο 'καψιμο' τα νεα bh5 γιατι μου εχει μπει μια ιδεα οτι θετικα αποτελεσματα του burn in ηταν θεμα πρωτης υλης που χρησιμοποιουσε η winbond στα παλια bh5.

άμα πέσουν οι θερμοκρασίες στις μνήμες και εξακολουθώ με 3.2 να βαράω μέχρι 242 error free όταν και η κουτσή μαρία πιάνει 250+ με 3,2....

τα πουλάω όλα!!!! με το κουτί

και πάω για ps3

για κανε μια δοκιμη να βαλεις το τζαμπερακι στα 5βολτ με εναν εξτρα ανεμιστηρα να το βαραει...εμενα οταν τραβαει απο την 3.3 απο 3.2 πεφτει σε 3.07 συμφωνα με το smart guardian...

:hehe:

το 600αρι noisetaker δεν δείχνει να κουνιέται....

όλα θα γίνουν σιγά σιγά

απο την 5άρα τράβαγα όταν έλεγα οτι βγάζει λάθη με 3,2 στα 243 μετά απο κάποια loop

επέστρεψα στην 3,3 αφού οι θερμοκρασίες δωματίου και μνήμης μάλλον χαλάνε όλη την δουλειά

αναμονή λοιπόν

δεν είμαι ^^^^dryscalp

φοβάμαι τα RMA

τώρα έχω έστω και στα 240 2-2-2 αν σκάσουν? @ @ παπάκια θα χω.....

η κουτση μαρια ειμαι εγω?

σορρυ κιολας αλλα οταν καποιος εχει στρωσει εμπρακτα τα UTT σε 250 με ολα τα timings τερμα θεου και με 3,3 τοτε καθε αλλο παρα κουτση μαρια ειναι

εγω εφαγα τα νιατα μου στο στρωσιμο

θελει ψαξιμο , δοκιμες και ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ

εδω λεμε οτι ενα μηνα εστρωνα καθε μερα για 12 ωρες γι ανα παρω 10 MHz

εγω βλεπω οτι οι περισσοτεροι κανουν 5 δοκιμες και μετα αρχιζουν την γκρινια

δεν ειναι ετσι ρε παιδια , τοσα χρονια φουρναρης εχω ψηηηηηηησειιιιιι

ενα Trfc και ενα Trc ειναι αρκετο να σε στειλει με 1000 λαθη

ο τροπος μετρησης των τασεων ειναι απαραδεκτος απο οποιοδηποτε μεσο

ψυξη θελει μελετη

τα timings ειναι πιο πολλα και απο τον κωδικα davinci

εχει καταντησει επιστημη , αρα θελει μελετη και υπομονη

:daisy: :daisy: :daisy:

παντως απ'οτι φαινεται οι πρωτες παρτιδες twinmos ηταν οι καλες, μετα αρχησαν και οι αλλες εταιριες το speed binning και εμειναν για τα φτηνα DIMM τα μετρια chipακια

ενδεικτικα αρχες του χρονου θεωρουσα σε twinmos μαπα οτι επιανε λιγο κατω απο 250 με 3.2V

τα καλα που εχω κρατησει ηταν και το ενα 260 και το αλλο 263 με 3.2 και ολα τσιτα

@BeetleJuice δεν υπάρχει κουτσή μαρία απλά ως έκφραση

και καλά όλοι!!!! όλοι όμως

η αλήθεια είναι οτι έδωσα τα μισά απο άλλους για την αγορά

δεν με χάλασε το 2-2-2στα 240 αλλά....

και τους διαχωρισμούς δεν τους παραδέχομαι παλιά καινούρια κλπ

τα δικά σου αν ήταν CH για παράδειγμα δεν θα ανέβαιναν.....

είχα CH-5 single sided με καλό PCB και δοκιμασμένα δεν άκουγαν το ρεύμα

σε συζήτηση και τότε με ειδικούς...

διαμορφώθηκε η άποψη οτι τα CH δεν μπορούν βα ρίξουν το 3 σε 2 ποτέ

η με πολύ ρεύμα

κάτι που τα δικά μου δεν έκαναν ποτέ! (με ποοστερ οι δοκιμές)

στο xtreme απο παλιά υπήρχαν CH5 στα 250

με τα UTT ακόμα πιο κιμάς η κατάσταση....

όταν τα κρυώσω θα σου πω,

επίσης ΒΗ6 psecial Εdιtιοn μαχκιν που λέει και ο κάτοχος

με πολύυυυυ ρεύμα δεν πέρασαν σε nf2 τα 240~243

είπαμε τα έκλασε το μομπο

έλα όμως που ένα χρόνο αργότερα τα πράγματα δείξαν αδυναμία BH

τα ADATA Vitesta DDR500 σαρώσαν με περίπου +10FSB

χωρίς ρεύμα....

οπότε BHx CHx κλπ εμπεριέχουν και αυτά τον όρο λαχείο....

κάτι σαν τα στεπινγκ (που δεν πιστεύω)

βλέπε icy20 και voudas case τα παλιά χρόνια.....

ο ένας 2650 με μικρά ρεύματα ο άλλος 2350 με 2V

δεν παίζει λογική..... (οχι σε όλα)

dark θα με τρελανεις?

κοιτα σε τι thread γραφουμε αυτην την στιγμη

απο το ολο θεμα του θρεντ ειδες οτι τα UTT ειναι λαχειο?

μηπως κανεις εσυ κατι λαθος

δεν υπαρχει καμια προθεση επιθεσης εντελως φιλικα τα λεω ολα

γιατι ο phil με bh5 και booster τα εχει παει στον θεο χρονια τωρα , ο αποστολης με bh5 το ιδιο , o esdee ο hellrider και εγω ta utt μας τα εχουμε λιωμενα (εγω μονο ανεμιστηρες) και ο phil επισης με το που τα πηρε (ιδια παρτιδα με μενα μονο ανεμιστηρες) τους τραβηξε 3,5 απο μπουστερ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΩΣΙΜΟ (με βοηθεια απο esdee για timmings) και ειδε 260++

τα utt για μενα ειναι σταθερη αξια , οτι πληρωνεις παιρνεις , ποτε δεν υποσεθηκαν παπαδες και αυτο που μπορουν να κανουν το κανουν με φροντιδα και προδερμ

τωρα για bh δεν εχω ακουσει ποτε κακο σχολιο , ισως και να μην τα εχω παρακολουθησει πολυ

οσο εισαι στο jumper @3volt δεν θα δεις τι κανουν (μπορεις να σηκωσεις 3αρα?)

και οσο δεν στρωνεις δεν θα τις τελικιασεις

:daisy: :daisy: :daisy:

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 16:55]

:hehe:

το 600αρι noisetaker δεν δείχνει να κουνιέται....

όλα θα γίνουν σιγά σιγά

απο την 5άρα τράβαγα όταν έλεγα οτι βγάζει λάθη με 3,2 στα 243 μετά απο κάποια loop

επέστρεψα στην 3,3 αφού οι θερμοκρασίες δωματίου και μνήμης μάλλον χαλάνε όλη την δουλειά

αναμονή λοιπόν

δεν είμαι ^^^^dryscalp

φοβάμαι τα RMA

τώρα έχω έστω και στα 240 2-2-2 αν σκάσουν? @ @ παπάκια θα χω.....

εχει μαλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι οι διαφορες 3αρας και 5 αρας για το μοσφετ δεν οφειλονται στο γεγονος οτι η 3αρα κρεμαει

πως το λενε , ΔΕΝ κρεμαει ρε παιδια η 3αρα με Psu πανω απο 400 βατ

η διαφορα ειναι οτι το μοσφετ αποδιδει καλιτερα στην 5αρα και δινει πιο σταθερες τασεις

ξαναθυμιζω την ρυθμιση του μπιος που λεει "αν η 3αρα δεν ειναι 3,2 στις μνημες δωσε 0,3 βολτ παραπανω"

απο αυτο ειναι ευδιακριτο οτι οι κακες ή μαλλον ΜΗ ΑΚΡΙΒΕΙΣ τασεις με το jumper στα 3 βολτ οφειλονται σε bug της μητρικης το οποιο εξαλειφεται με την τροφοδοσια απο τα 5 βολτ

hard trick για το παραπανω ειναι το να τριμαρεις την 3αρα (με ρυθμιζομενο τροφοδοτικο) ΤΟΣΟ ωστε να εχεις τελικη ταση 3,22 και τοτε ΒΛΕΠΕΙΣ διαφορα τρελη στις μνημες

μιλαμε για 10 μηζ το λιγοτερο

επισης να ξαναπω οτι οταν μιλαμε για τασεις καλο ειναι να μετραμε πανω στην μητρικη και να μην κοιταμε SM , bios , και συναφη τσουμπλεκια

φιλακια κοριτσια:daisy:

Να μην μπορω να βρω αλλη μια ιδια μνημουλα να την ταιριαξω...:devil:

Αυτο σε intel με street racer,enhanched,και παει λεγοντας.Πολυ σφικτα timings δηλ.

post-42-1416072135,2851_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Να μην μπορω να βρω αλλη μια ιδια μνημουλα να την ταιριαξω...:devil:

Αυτο σε intel με street racer,enhanched,και παει λεγοντας.Πολυ σφικτα timings δηλ.

πολυ ωραιος :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.