Jump to content

CORE 2 DUO E6320

samplist

Recommended Posts

Ρίξε μια ματιά εδώ... έτσι και αλλιώς ο 6300 είναι 266χ7, άντε να τον πας βαριά 7*500=3500 και πάλι χλωμό... τα 3200+ τα έχουν σχεδόν όλοι οι 4300... οπότε εσύ κρίνεις... άσε που για τα 500fsb θέλεις και μαμάτη μητρική...

Εντωμεταξύ έχω κι εγώ την AB9 την είχα πάρει στην εξευτελιστική τιμή των 65ευρώ με προοπτική για αναβάθμιση cpu !!! Έχω πάνω ένα celeronι ίσα ίσα να δουλεύει και νομίζω ήρθε η ώρα για το upgrade...

Ενδιαφέρον ο 4300....

Απλά καμιά φορά τυχαίνει να είναι στραβό το καπάκι και σε κόβει πολύ σε overclock... αλλά πιστεύω ότι όλοι θα έχουν τα 3 Ghz σταθερά και άνετα... τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κάποιον να μην έχει περάσει τα 3+...

Ο 6320 μπορει να φτασει τα 3700mhz με καλο αερα?

Το θεμα δεν ειναι τι κανει ο 6320@edit , Το θεμα ειναι οτι θες 540fsb που κανει μονο το 965 και παιζει μονο 1-1 οποτε θες και 540μνημες. Δυσκολευει απο ολες τις πλευρες το θεμα εκει πανω.

Πρόσφατα δοκίμασα έναν Ε6320 κι έναν Ε6420.Ο πρώτος ήταν η απίστευτη μπανάνα (για conroe αποτέλεσμα πάντα) τερματίζοντας στα 3200-3250 σταθερά με οποιοδήποτε ρεύμα.Είχε fsb wall στα 470 περίπου με 6/7x πολ/στή.

Ο Ε6420 μου άφησε καλύτερες εντυπώσεις.Ήταν σταθερός στα 3500@1.45ν σε load.Σε γενικές γραμμές φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με τις νέες εβδομάδες που κυκλοφορούν στους conroe.Το πιο πιθανό που διαβάζω στο net,αλλά και προσωπική άποψη είναι οτι η Intel κρατάει τους "καλούς" πυρήνες για τους τετραπύρηνους.

Παράπονο δεν έχω,αλλά έχουμε δεί και καλύτερα κομμάτια έτσι?:p

Δυστυχώς στα 3500 πιάνω 70 βαθμούς στο pcsuite και 76-77 coretemp.Σύντομα θα βρούμε τα όρια και με καλύτερη ψύξη..:109:

Μια χαρα εισαι ! Πολυ καλα νουμερακια ! Ζεστο-ζεστο ειναι το ατιμο ! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.