Arxagelos Μάϊος 2, 2007 Author #61 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Τι δεν καταλαβες να στο κανω μιαμ μιαμ?Πλεον δεν τους "παίρνει" γενικα στα περιοδικα και στα τεστ που κανουνε να εκθεάσουνε μια συγκεκριμένη εταιρεια.Δεν μπορει να λενε για ένα προϊον οτι ειναι καλο όταν σε όλο το internet πχ και στα μαγαζια που θα πας θα σου πουνε το αντίθετο. Στο 2007 είμαστε η πληροφορίες είναι παντου προς θεού δηλαδη!Χαιρετισματα. παραπληροφορουν δηλαδη?Και επειδη ολες "παραπληροφορουν" (κατ'εσε) θα διαλεξεις αυτη που το εφαρμοζει καλυτερα ε?φυσικα και όχι αλλα όταν το 3000/1 στην lg που σίγουρα δεν είναι πραγματικα αλλα πετυχαινει πολυ καλό αποτέλεσμα στην τελικη δεν πιστευω οτι ειναι μεγαλο δούλεμα και για την τιμη που σου την προσφέρει τα 700/1 είναι άριστα!:080: :080: ειπαμε ειναι μ$ :028: Γνωμες απο φορουμς ελαχιστα θα ακουγα. Δεν ειναι ολοι αξιοι να κρινουν(οπως εγω).Απο 17" CRT--->LCD19"Υπαρχει περιπτωση να πω οτι μου φανηκε χαλια οποιαδηποτε οθονη και να παρω?Και την χειροτερη να επαιρνα παλι μαματη θα την εβγαζα.Και δεν εχουν ολοι το ιδιο γουστο. :083: Ελαχιστα μοντελα θα επαιρνα απο LG,λογω χαμηλης τιμης κυριως αλλα δε θα περιμενα και πολλα.γνωμες απο περιοδικα δεν θες, απο forums δεν θα έπαιρνες άρα βασίζεσαι στο αετίσιο σου το μάτι ε?:035: Και απάντησέ μου σε αυτο που θα σε ρωτήσω ευθέος χωρίς να περάσεις σε περεταιρο αναλύσεις......η LG L206WTQ-WF με τα χαρακτηριστικα που έχει έστω και όχι τελειως πραγματικά 20'' στα 289 ευρώ, αξίζει ή δεν αξίζει για τα λεφτα που έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Μάϊος 2, 2007 #62 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 η LG L206WTQ-WF με τα χαρακτηριστικα που έχει έστω και όχι τελειως πραγματικά 20'' στα 289 ευρώ, αξίζει ή δεν αξίζει για τα λεφτα που έχει?Αξίζει(Αν βέβαια δεν δίνεις παραπάνω από τόσο).Στην θέση σου θα καθόμουν με την CRT, όσο καλές και να είναι οι σημερινές δεν προσπερνάν και το 1000% οι TFT με σχέση την CRT. Αν τώρα και η 2η οθόνη μου ψοφήσει, Eizo T965 21’ CRT (φτού φτού). Θα πάω κατευθείαν σε coloredge 19+, μπορεί να μου κοστίσει 1200-5500ευρώ αλλά το σίγουρο είναι ότι είναι καλύτερη η coloredge με αυτή που έχω τώρα. Δεν λέω, καλό να κοιτάμε νέα οθόνη αλλά να κοιτάμε να είναι σε ΟΛΑ ανώτερη.EDIT: Ίσως ξεφεύγω λίγο από τα οικονομικά πλαίσια αλλά αν δεν είχα λεφτά θα έπαιρνα Αυτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Μάϊος 2, 2007 #63 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 λίγο προσοχή μόνο με τις EIZO γιατί υπάρχουν 2-3 εταιρίες που τις πουλάνε σε χαμηλότερη τιμή απ'ότι οι άλλοι αλλά ΔΕΝ προσφέρουν τους 6 μήνες ZERO PIXEL που δίνει η EIZO HELLAS, γιατί τις αγοράζουν απευθείας από εξωτερικό. είναι κρίμα να αγοράσεις την οθόνη με τόσα λεφτά και να έχει καμένο pixel από την πρώτη μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 3, 2007 #64 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Πλεον δεν τους "παίρνει" γενικα στα περιοδικα και στα τεστ που κανουνε να εκθεάσουνε μια συγκεκριμένη εταιρεια.Δεν μπορει να λενε για ένα προϊον οτι ειναι καλο όταν σε όλο το internet πχ και στα μαγαζια που θα πας θα σου πουνε το αντίθετο. Στο 2007 είμαστε η πληροφορίες είναι παντου προς θεού δηλαδη!Ειδες που δεν καταλαβες τι ηθελα να πω?φυσικα και όχι αλλα όταν το 3000/1 στην lg που σίγουρα δεν είναι πραγματικα αλλα πετυχαινει πολυ καλό αποτέλεσμα στην τελικη δεν πιστευω οτι ειναι μεγαλο δούλεμα και για την τιμη που σου την προσφέρει τα 700/1 είναι άριστα!Η LG εκει βαραει στις χαμηλες τιμες.Για δες και κατι γωνιες θεασης κτλ κτλ στα low end μοντελα της με "3000:1"...γνωμες απο περιοδικα δεν θες, απο forums δεν θα έπαιρνες άρα βασίζεσαι στο αετίσιο σου το μάτι ε?:035: Καταλαβαινω ποτε μια πηγη ειναι 100% αξιπιστη. Απο ολα αυτα επιλεγω τι ειναι σωστο.Οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ ολα ειναι υποκειμενικα.η LG L206WTQ-WF με τα χαρακτηριστικα που έχει έστω και όχι τελειως πραγματικά 20'' στα 289 ευρώ, αξίζει ή δεν αξίζει για τα λεφτα που έχει?Γινεται να σου πω αν ειναι καλο το FIAT PUNTO με ενα ναι ή ενα οχι?Για καθημερινη χρηση δεν θα την επαιρνα. Πολυ μεγαλη και στραβωνει.Για ταινιες φαινεται πολυ καλη. Θα την επαιρνα για dual view και ισως παιχνιδια .αν υποστηριζαν τετοια αναλυση.Αυτα που παιζω παντως (δεν ειναι λιγα) σιγουρα οχι και δεν θελω κανενα stretch στην οθονη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.