squid Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Μηνυματα της μορφης Τhe instruction at "xxxxxxxxxx" referenced memory at "xxxxxxxxxx". The memory could not be "written" (ή "read"). Click on OK to terminate the program oφειλονται στα windows / registry ή καποιο προβλημα της RAM? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Απρίλιος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 διάφορες αιτίες:software: bug στο συγκεκριμένο πρόγραμμα,software: πρόβλημα σε driver,hardware: πρβλημα σε μνήμεςυπεχρονισμενος επεξεργαστής?software: πρόβλημα στο λειτουργικό, δηλ. registry. αυτο το τελευταιο θα το θεωρούσα μαλλον το σπανιότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Απρίλιος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 εμφανιζονται συχνα, αλλα, με τα ιδια νουμερα καθε φορα απο τις ιδιες εφαρμογες στο ιδιο σημειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Απρίλιος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Μηνυματα της μορφης oφειλονται στα windows / registry ή καποιο προβλημα της RAM? .μου το εκανε με ασυμβατες μνημες με την μητρικη εμενα αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Απρίλιος 23, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 εμενα μου το κανει μετα απο δοκιμη ενος πολυ επικινδυνου προγραμματος ονοματι "GameXP" iσως και σε συνδυασμο με πρωτερη μετ'εμποδιων εγκατασταση SP2 Πριν απο αυτα δεν ειχα τετοια errors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Απρίλιος 23, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 software το προκαλει πιστευω,το εχω και εγω με το ATi Tray Tools η με το ΝextSensor,δεν ειναι οι μνημες μου σιγουρα και το κανει σπανια,οταν ηταν φρεσκια η εγκατασταση δεν το εκανε παντως,μετα απο ~2μηνο εμφανιστηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.