Jump to content

Α ρε Creative Αθάνατη!

beisnikos_spi

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω τα Cambridge Soundworks THX 250D (2.1) και εδώ και κάνα μηνα έχω το εξής πρόβλημα: Όταν τα ζορίζω λιγάκι, ακούω το subwoofer να κάνει μια παραμόρφωση στο μπάσο. Η παραμόρφωση είναι σταδιακή μέχρι να σβήσει το sub τελείως. Για να το επαναφέρω στη λειτουργία τους κάνω reset από τον διακόπτη που βρίσκεται πίσω από το subwoofer. Τότε, το μπάσο επανέρχεται. Μόλις όμως ξαναδοκιμάσω να τα ζορίσω λίγο, πάλι τα ίδια...

Στο μεταξύ ανακάλυψα πως όταν το sub είναι σβηστό, ένας εναλλακτικός τρόπος να το επαναφέρω στη ζωή είναι μερικά μπουκέτα! :p

Χθες έβγαλα το sub από την κούτα κάπως πρόχειρα αλλα δεν βρήκα κάποιο καλώδιο να μην κάνει επαφή..

Έχετε καμια ιδέα μήπως? :)

Βρε Beisnikos, πόσα χρόνια τα έχεις τα καημένα τα Soundworks 250D ? Γιατί αν δεν απατώμαι μιλάμε για ηχεία τουλάχιστον 7 χρονών...

Και ανάλογα με την χρήση, κλπ κλπ κάποια στιγμή μπορεί να προκύψει το απροσδόκητο..

αφού δεν παίζει πρόβλημα με καμια ενώσει τσέκαρε τους drivers ήχου κανε κάνα update αν και δεν νομίζω να φτιάξει κάτι και μετά κοίτα για κάνα servise αλλιώς άλλαγμα !

Όχι, καμία σχέση.

Hardware problem των ηχείων είναι.

Λοιπόν μετά από το ξεβίδωμα 942154000145465 βιδών ανακάλυψα ότι γίνεται ένας χαμός από καλώδια και πλακέτες μέσα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω 100% πρόσβαση στα εντόσθια λόγω του ότι αρκετά καλώδια έχουν οριακό μήκος και να αδυνατώ να τραβήξω την πλακέτα γιατί υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης...

Μάλλον η λύση ακούει στο όνομα Logitech Z2300.. έχω ακούσει καλά λόγια και η Logitech βγάζει ποιοτικά ηχεία.

Λοιπόν μετά από το ξεβίδωμα 942154000145465 βιδών ανακάλυψα ότι γίνεται ένας χαμός από καλώδια και πλακέτες μέσα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω 100% πρόσβαση στα εντόσθια λόγω του ότι αρκετά καλώδια έχουν οριακό μήκος και να αδυνατώ να τραβήξω την πλακέτα γιατί υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης...

Μάλλον η λύση ακούει στο όνομα Logitech Z2300.. έχω ακούσει καλά λόγια και η Logitech βγάζει ποιοτικά ηχεία.

Για δες μιας και τα ανοιξες.... Εκει μεσα στις πλακετες θα υπαρχει λογικα η ψυκτρα των ολοκληρωμενων κυκλωματων του ενισχυτη. Δες εαν εχει ξεκολλησει αυτη η ψυκτρα. Εαν οχι ετσι λυμενα οπως θα τα εχεις συνδεσε τα και παιξε τα. Εαν ζεσταινεται υπερβολικα η ψυκρα αυτη και ειναι καλα στην θεση της τοτε εχει πνευσει τα λυσθοια ο ενισχυτακος.... Εαν παλι οχι μπορει να εχει καμια ψυχρη κολληση κανα καλωδιο.

Για δες μιας και τα ανοιξες.... Εκει μεσα στις πλακετες θα υπαρχει λογικα η ψυκτρα των ολοκληρωμενων κυκλωματων του ενισχυτη. Δες εαν εχει ξεκολλησει αυτη η ψυκτρα. Εαν οχι ετσι λυμενα οπως θα τα εχεις συνδεσε τα και παιξε τα. Εαν ζεσταινεται υπερβολικα η ψυκρα αυτη και ειναι καλα στην θεση της τοτε εχει πνευσει τα λυσθοια ο ενισχυτακος.... Εαν παλι οχι μπορει να εχει καμια ψυχρη κολληση κανα καλωδιο.

Φίλε μου είναι αδύνατον να χωρέσει το χέρι μου μέσα στην κούτα, το κενό που δημιουργείται είναι περίπου 3-4 εκατοστά. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να κάνω και πολλά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.