beisnikos_spi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Καλησπέρα. Έχω τα Cambridge Soundworks THX 250D (2.1) και εδώ και κάνα μηνα έχω το εξής πρόβλημα: Όταν τα ζορίζω λιγάκι, ακούω το subwoofer να κάνει μια παραμόρφωση στο μπάσο. Η παραμόρφωση είναι σταδιακή μέχρι να σβήσει το sub τελείως. Για να το επαναφέρω στη λειτουργία τους κάνω reset από τον διακόπτη που βρίσκεται πίσω από το subwoofer. Τότε, το μπάσο επανέρχεται. Μόλις όμως ξαναδοκιμάσω να τα ζορίσω λίγο, πάλι τα ίδια... Στο μεταξύ ανακάλυψα πως όταν το sub είναι σβηστό, ένας εναλλακτικός τρόπος να το επαναφέρω στη ζωή είναι μερικά μπουκέτα! Χθες έβγαλα το sub από την κούτα κάπως πρόχειρα αλλα δεν βρήκα κάποιο καλώδιο να μην κάνει επαφή.. Έχετε καμια ιδέα μήπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Απρίλιος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Βρε Beisnikos, πόσα χρόνια τα έχεις τα καημένα τα Soundworks 250D ? Γιατί αν δεν απατώμαι μιλάμε για ηχεία τουλάχιστον 7 χρονών...Και ανάλογα με την χρήση, κλπ κλπ κάποια στιγμή μπορεί να προκύψει το απροσδόκητο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Απρίλιος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Δεν τα έχω και πάρα πολύ καιρό.. Η αποδειξη αγοράς έχει date 20/5/2005. Τώρα εάν μου πούλησαν ηχεία αρχαία τί να πώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel5 Απρίλιος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 αφού δεν παίζει πρόβλημα με καμια ενώσει τσέκαρε τους drivers ήχου κανε κάνα update αν και δεν νομίζω να φτιάξει κάτι και μετά κοίτα για κάνα servise αλλιώς άλλαγμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Απρίλιος 23, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Όχι ρε φίλε δεν παιζει να φταίει η κάρτα ήχου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Απρίλιος 23, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 αφού δεν παίζει πρόβλημα με καμια ενώσει τσέκαρε τους drivers ήχου κανε κάνα update αν και δεν νομίζω να φτιάξει κάτι και μετά κοίτα για κάνα servise αλλιώς άλλαγμα !Όχι, καμία σχέση.Hardware problem των ηχείων είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel5 Απρίλιος 23, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 δεν είπα η κάρτα ήχου είπα οι drivers τις κάρτας ήχου αλλα και πάλι είπα πως δεν νομίζω να είναι αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Απρίλιος 23, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Λέτε να τα κάνω βίδες μπας και βρώ τι φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Απρίλιος 23, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Πιστεύω ότι δεν έχω να χάσω κάτι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Απρίλιος 23, 2007 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Εγω θα τα ειχα κανει ήδη βίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Απρίλιος 23, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Πιάνω δουλειά και σας ενημερώνω για περεταίρω help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Απρίλιος 23, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Λοιπόν μετά από το ξεβίδωμα 942154000145465 βιδών ανακάλυψα ότι γίνεται ένας χαμός από καλώδια και πλακέτες μέσα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω 100% πρόσβαση στα εντόσθια λόγω του ότι αρκετά καλώδια έχουν οριακό μήκος και να αδυνατώ να τραβήξω την πλακέτα γιατί υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης...Μάλλον η λύση ακούει στο όνομα Logitech Z2300.. έχω ακούσει καλά λόγια και η Logitech βγάζει ποιοτικά ηχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 23, 2007 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 H Creative εχει κορυφαίο απευθείας RMA και μπορεί να σε καλύψει ακόμα και εάν είσαι εκτός εγγύησης.Προτείνω να το δοκιμάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Απρίλιος 23, 2007 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Λοιπόν μετά από το ξεβίδωμα 942154000145465 βιδών ανακάλυψα ότι γίνεται ένας χαμός από καλώδια και πλακέτες μέσα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω 100% πρόσβαση στα εντόσθια λόγω του ότι αρκετά καλώδια έχουν οριακό μήκος και να αδυνατώ να τραβήξω την πλακέτα γιατί υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης...Μάλλον η λύση ακούει στο όνομα Logitech Z2300.. έχω ακούσει καλά λόγια και η Logitech βγάζει ποιοτικά ηχεία.Για δες μιας και τα ανοιξες.... Εκει μεσα στις πλακετες θα υπαρχει λογικα η ψυκτρα των ολοκληρωμενων κυκλωματων του ενισχυτη. Δες εαν εχει ξεκολλησει αυτη η ψυκτρα. Εαν οχι ετσι λυμενα οπως θα τα εχεις συνδεσε τα και παιξε τα. Εαν ζεσταινεται υπερβολικα η ψυκρα αυτη και ειναι καλα στην θεση της τοτε εχει πνευσει τα λυσθοια ο ενισχυτακος.... Εαν παλι οχι μπορει να εχει καμια ψυχρη κολληση κανα καλωδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Απρίλιος 23, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Για δες μιας και τα ανοιξες.... Εκει μεσα στις πλακετες θα υπαρχει λογικα η ψυκτρα των ολοκληρωμενων κυκλωματων του ενισχυτη. Δες εαν εχει ξεκολλησει αυτη η ψυκτρα. Εαν οχι ετσι λυμενα οπως θα τα εχεις συνδεσε τα και παιξε τα. Εαν ζεσταινεται υπερβολικα η ψυκρα αυτη και ειναι καλα στην θεση της τοτε εχει πνευσει τα λυσθοια ο ενισχυτακος.... Εαν παλι οχι μπορει να εχει καμια ψυχρη κολληση κανα καλωδιο.Φίλε μου είναι αδύνατον να χωρέσει το χέρι μου μέσα στην κούτα, το κενό που δημιουργείται είναι περίπου 3-4 εκατοστά. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να κάνω και πολλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.