Jump to content

Σκεψεις για adsl και wireless...

blade_pan

Recommended Posts

Παιδες προσφατα αγορασα το modem us robotics 9106,το οποιο εχει 4 ports ethernet και wireless...

Εχω και 2 υπολογιστες...ο ενας ειναι ο καλος και ο αλλος για download,για την ακριβεια σε λιγες μερες θα ερθει ο καινουργιος,και οπως ειναι φυσικο δεν θελω να τον εχω συνεχεια ανοιχτο αλλα θελω να εχω προσβαση στο internet μονο για surfing...

1.Το να συνδεσω τα δυο pc και να εχω κοινο internet συμφερει ή να εχω τα συνδεσω μεσω modem?

2.Με ethernet ή wireless?

3.Η καρτα δικτυου gigabit διαφερει σε ταχυτητα απο μια απλη?

4.Θα μοιραζεται η ταχυτητα του internet ή οχι?

Καλο βραδυ....

1. Δεν κατάλαβα τι θες να πεις ακριβώς, αλλά στην περίπτωση σου σύνδεσε τα και τα δύο. Για να εκμεταλλευτείς πλήρως το router βάλε από μία wireless κάρτα στα pc σου.

2. Αν δεν θες καλώδια τότε wireless.

3. Στο adsl ουσιαστικά καμία.

4. Ναι. Μπορείς να ορίσεις κανόνες QoS (quality of service) για να σερφάρεις άνετα ακόμα κι όταν κατεβάζεις από Ρ2Ρ.

Έχω το 9105 (το ίδιο με το δικό σου χωρίς wireless) αν θες κάποια βοήθεια πες μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.