blade_pan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 Παιδες προσφατα αγορασα το modem us robotics 9106,το οποιο εχει 4 ports ethernet και wireless...Εχω και 2 υπολογιστες...ο ενας ειναι ο καλος και ο αλλος για download,για την ακριβεια σε λιγες μερες θα ερθει ο καινουργιος,και οπως ειναι φυσικο δεν θελω να τον εχω συνεχεια ανοιχτο αλλα θελω να εχω προσβαση στο internet μονο για surfing...1.Το να συνδεσω τα δυο pc και να εχω κοινο internet συμφερει ή να εχω τα συνδεσω μεσω modem?2.Με ethernet ή wireless?3.Η καρτα δικτυου gigabit διαφερει σε ταχυτητα απο μια απλη?4.Θα μοιραζεται η ταχυτητα του internet ή οχι?Καλο βραδυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Φεβρουάριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 1. Δεν κατάλαβα τι θες να πεις ακριβώς, αλλά στην περίπτωση σου σύνδεσε τα και τα δύο. Για να εκμεταλλευτείς πλήρως το router βάλε από μία wireless κάρτα στα pc σου.2. Αν δεν θες καλώδια τότε wireless.3. Στο adsl ουσιαστικά καμία.4. Ναι. Μπορείς να ορίσεις κανόνες QoS (quality of service) για να σερφάρεις άνετα ακόμα κι όταν κατεβάζεις από Ρ2Ρ.Έχω το 9105 (το ίδιο με το δικό σου χωρίς wireless) αν θες κάποια βοήθεια πες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρα αν συνδεσω τα 2 pc ειτε με wireless ειτε με ethernet με το modem θα ειναι σαν να εχω 1 pc..καλη φαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.