Jump to content

Intel Core 2 Duo προβλημα!!!

Michsym

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

Γεια σας και παλι.Το προβλημα μου νομιζω οτι λυθηκε,αλλα εχω ενα δευτερο τωρα.Στην διαχειρηση εργασιων βλεπω οτι ο επεξεργαστης χρησιμοποιηται πανω απο 50% χωρις να δουλευω κανενα προγραμμα!Γιατι??

Ναι αλλα λεω οτι το cpu usage ειναι συνεχεια πανω απο 50% και το pc ειναι αργο.Καποιες φορες οταν παταω να κανει αναμονη το pc γινεται το προβλημα αλλα εμφανιζεται αποτε θελει ξανα χωρις να ξερω απο τι!!

Αν το CPU Usage σου λέει 50% και στα processes δεν φαίνεται ποια διεργασία απασχολεί τον επεξεργαστή (πλην του System Idle Process) τότε μάλλον πρόκειται περί διεργασίας που λειτουργεί σε shadow mode, που σημαίνει ότι έχεις πέσει θύμα κακόβουλου λογισμικού.

Εκανα εγκατασταση το NOD32 και οταν κανει scan μου δειχνει διπλα απο τα αρχεια >[4] File cannot be opened. It may be in use by another application or operating system.

Συνήθως αυτά είναι αρχεία συστήματος ή κλειδωμένα με password.

Κάνε in-depth analysis και φούλαρέ τα όλα στην καρτέλα setup.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.