vagsk1442169166 Απρίλιος 23, 2007 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Το πλαισιο εχει εξαιρετικους αθορυβους ζαλμαν ανεμιστηρες.Έχω δοκιμάσει και Zalman αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τους πεις αθόρυβους. Έχουν συμπεριλάβει στη συσκευασία ένα καλώδιο που παρεμβάλλεται μεταξύ fan και μητρικής και στην ουσία μέσω μιας αντίστασης υποβιβάζει την τάση που τροφοδοτείται το ανεμιστήρι (με τις ανάλογες επιπτώσεις και στην παροχή του αέρα). Με αυτό το καλώδιο είναι πράγματι αθόρυβοι αλλά αν τους συνδέσεις απευθείας πάνω στη μητρική τότε είναι περίπου τόσο θορυβώδεις όσο και τα υπόλοιπα fans της αγοράς.Τέσπα, μπορεί να είμαι και λίγο περίεργος στο θέμα θορύβου γιατί το pc είναι στο υπνοδωμάτιο και δουλεύει 24/7. Στην παρούσα φάση το πιο θορυβώδες ανεμιστήρι στο σύστημα είναι αυτό του τροφοδοτικού που είναι 120mm και θεωρείται κατά την HEC και silent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Απρίλιος 23, 2007 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Εχω συνδεσει εναν χωρις το extra καλωδιακι και για τα δικα μου αυτια ειναι "αθορυβος" δεν με ενοχλει καθολου.Παντως μην περιμενεις να εξαφανισεις τελειως τον θορυβο χωρις να ριξεις την ταση σε κανεναν ανεμιστηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk1442169166 Απρίλιος 23, 2007 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Εχω συνδεσει εναν χωρις το extra καλωδιακι και για τα δικα μου αυτια ειναι "αθορυβος" δεν με ενοχλει καθολου.Παντως μην περιμενεις να εξαφανισεις τελειως τον θορυβο χωρις να ριξεις την ταση σε κανεναν ανεμιστηρα.Καλά σαφώς, αλλά ως τελευταία λύση. Αν μπορώ να βρω απευθείας ball-bearing με χαμηλά επίπεδα θορύβου θα τον προτιμήσω έναντι οποιασδήποτε διάταξης υποβίβασης τάσης. Εξάλλου ως ball-bearing κερδίζω και σε διάρκεια ζωής, ειδικά σε υψηλούτσικες θερμοκρασίες (>25 οC). Τα δικά μου αυτιά πάντως τώρα τελευταία έχουν γίνει πολύ ευαίσθητα αφού το βράδυ χαλαρώνω μπροστά στο pc λίγο πριν πάω για ύπνο και μπορώ να πω ότι άξιζε όλη η βαβούρα με τα ανεμιστήρια. Τα πρωινά δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ανοιχτός ο Η/Υ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prayer! Απρίλιος 23, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 @vagsk:Τι μοντέλο προτείνεις γιά απευθείας ball-bearing? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk1442169166 Απρίλιος 23, 2007 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 @vagsk:Τι μοντέλο προτείνεις γιά απευθείας ball-bearing? Αυτό που έδωσα και πιο πάνω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804039 Είναι Ball- bearing, είναι 120mm και είναι στα 21db. Σε πραγματικές συνθήκες είναι πιο αθόρυβο και από το Silentx το οποίο δίνει στα specs του 16db και μετάνιωσα που αγόρασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prayer! Απρίλιος 24, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 Aπα να βάλω 2 τέτοιους στον cpu cooler κ' είμαι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6_sot Απρίλιος 24, 2007 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 Παιδιά ξέρει κανείς μαγαζί να πάρω την Scythe Ninja Plus RevB??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prayer! Απρίλιος 24, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 checkmate.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 24, 2007 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 Επίσης από πλαίσιο(είναι κάτω τώρα)Και από eshop στα 33,61€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6_sot Απρίλιος 24, 2007 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 checkmate - μη διαθέσιμοplaisio - αναμενώμενο (ποιος ξέρει πότε!!)eshop - νομίζω δεν ειναι revb...Καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prayer! Απρίλιος 24, 2007 Author #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 thecoolingshop.comαλλιώς στείλε γράμμα στην checkmate ζήτα τους να στο φέρουν ειδική παραγγελία...συνεργάζονται με την εταιρία που θές,αφού έχουν scythe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.