Jump to content



NVIDIA Quadro υποστηρίζει και παιχνιδια ???


s2abt

Recommended Posts

Ειμαι ετοιμος να αγορασω ενα πισι για να CAD/CAM εφαρμογες και για αυτο θα χρειαστω καρτα γραφικων της σειρας Quadro της NVIDIA .

Το θεμα ειναι αν καποιος εχει τετοια καρτα να μου πει αν τρέχουν και παιχνιδια με αυτες τις καρτες ?

Link to comment
Share on other sites

Όλες οι Quadro αντιστοιχούν σε κάποιο μοντέλο GeForce.

Για παράδειγμα η 6800 αντιστοιχεί στην FX4000. Η βασική διαφορά, ή μάλλον η μόνη, είναι η βελτιστοποίηση σε OpenGL περιβάλλοντα.

Με την Quadro θα μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια χωρίς πρόβλημα. Κάποιοι λένε οτι θα έχεις ελαφρώς μειωμένη απόδοση στις D3D εφαρμογές αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το διαπίστωσα.

Αν παρατηρήσεις κάπου μειωμένη απόδοση στα DirectX παιχνίδια, συνήθως αμελητέα, θα είναι γιατί οι drivers των GeForce θα είναι πιο βελτιστοποιημένοι για τα games (και φυσικά για τα benchmarks...).

Link to comment
Share on other sites

Παιζει τα παιχνιδια αλλα ξερω πως θα εχεις μειωμενες επιδοσεις σε σχεση με τα κανονικα μοντελα

Όλοι αυτό πιστεύουν και κάνουν λάθος, αυτό ίσχυε παλιά με την 3Dlabs έναντι της 3Dfx. Αφού από αυτές τις κάρτες δημιουργούν τα παιχνίδια και τα 3D. Ένα παράδειγμα είναι η Quadro FX5600 μπροστά σε μια Geforce 8800GTΧ. Η Quadro είναι ελαφρά ποιο γρήγορη από την geforce όσο αφορά τα παιχνίδια αλλά με βάση την τιμή είναι ασύμφορο για τον gamer να αγοράσει Quadro.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.