Jump to content

Eizo S1931SH BK

beisnikos_spi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγόρασα την παραπάνω οθόνη και το μόνο που έχω να πώ είναι πως για ακόμα μια φορά, η μαμά Eizo έκανε το θαύμα της! Μπορεί να είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή της (509 ευρώ) αλλά, όπως γνωρίζουμε, ότι πληρώνεις παίρνεις!

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους όσους διαθέτουν τόσα λεφτά, για ένα κόσμημα επάνω στο γραφείο τους που ακούει στο όνομα Eizo S1931SH BK, από την Eizo Nanao Corporation!:) :) :) :)

Μου επιτρέπετε να ρωτήσω με τι μέτρο σύγκρισης? Θέλω να πω, είχατε άλλες TFT στο πρόσφατο παρελθόν και αν ναι ποια τα σχόλιά σας σε σύγκριση με αυτές?

Εγώ είχα μια NEC LCD1701 μοντέλο 2003, αλλά, χρησιμοποιώ και άλλες οθόνες επειδή δουλεύω σε κατάστημα υπολογιστών, και έτσι έχουν δει πολλά τα μάτια μου :p

Θα συμφωνήσω για την ΕΙΖΟ S1910.

Πάντα σε σύγκριση - όπως πολύ σωστά λέει ο John-Dr - με τις παρακάτω:

- LG-1980Q

- Iiyama Vision Master Pro 450

Ναι ξέρω, η τελευταία είναι CRT, αλλά είναι από τις πολύ καλές CRT με καθοδικό Diamondtron και υψηλά Hz.

Η ΕΙΖΟ λοιπόν - σε αντίθεση με τις άθλιες CRT οθόνες που έβγαζε - φαίνεται ότι αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά σοβαρά στην S1910.

Έχει σωστό μαύρο, υψηλό κοντράστ, και κυρίως στιλπνά - ζωντανά χρώματα (όχι σαν τα μουντο-θαμπά - ξεθωριασμένα που είχαν όλες οι ΕΙΖΟ CRT).

Και αυτά με κριτήριο ταινίες και σειρές με πολύ "δύσκολα" θέματα.

• 1 month later...

Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στην παρέα .Παρακαλώ θα ήθελα λίγο βοήθεια , η 1931 έχει πολύ ωραία χρώματα όντως όμως όταν σύγκρινα πλάϊ της μια άλλη με τα μισά λεφτά και πιο λίγο διαπίστωσα ότι είχε τα ίδια χρώματα (ποιοτικά) και αγόρασα την φτηνή . Το πρόβλημα είναι όμως ότι με ζαλίζει έχοντας δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις ( φωτεινότητα , αντίθεση , συχνότητα , ανάλυση ) και σκέφτομαι να την αλλάξω με την 1931 ( αν μου την αλλάξουν ) .Παίζει ρόλο η μάρκα γενικά στις TFT ? Αν πάρω τη 1931 θα έχω το ίδιο πρόβλημμα με τη ζάλη ? Η CRT που έχω δεν καταλαβαίνω τίποτα και ας κάθομαι 10 ώρες καθημερινά. Αν πάρω τη 1931 θα παίζουν όλα τα παιχνίδια? Περιμένω με αγωνία για τις απαντήσεις σας .

Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στην παρέα .Παρακαλώ θα ήθελα λίγο βοήθεια , η 1931 έχει πολύ ωραία χρώματα όντως όμως όταν σύγκρινα πλάϊ της μια άλλη με τα μισά λεφτά και πιο λίγο διαπίστωσα ότι είχε τα ίδια χρώματα (ποιοτικά) και αγόρασα την φτηνή . Το πρόβλημα είναι όμως ότι με ζαλίζει έχοντας δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις ( φωτεινότητα , αντίθεση , συχνότητα , ανάλυση ) και σκέφτομαι να την αλλάξω με την 1931 ( αν μου την αλλάξουν ) .Παίζει ρόλο η μάρκα γενικά στις TFT ? Αν πάρω τη 1931 θα έχω το ίδιο πρόβλημμα με τη ζάλη ? Η CRT που έχω δεν καταλαβαίνω τίποτα και ας κάθομαι 10 ώρες καθημερινά. Αν πάρω τη 1931 θα παίζουν όλα τα παιχνίδια? Περιμένω με αγωνία για τις απαντήσεις σας .

Πόσες φορές θα το ρωτήσεις;

• 2 months later...

καλημερα beisnikos_spi,

ποια απο τις δυο οθονες μου προτεινεις και γιατι? 1931 ή 1910

υποψιν βρηκα σε αγγελια την 1910 με 400€...

και οι δυο εχουν πανελ pva + overdrive?

ειδα οτι η s2031w εχει pivot .εχει και pva + overdrive?

σε 19αρα ποια εχει pivot να διαβαζω και κανα βιβλιο σε pdf?

ευχαριστω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.