Jump to content

Ώρα για αλλαγή μητρικής

Xsara

Recommended Posts

Κοίτα, όταν ζητάς από κάποιον βοήθεια, τουλάχιστον προσπάθησε να του παρέχεις ό,τι πληροφορία πιθανόν να χρειάζεται, γιατί το πιθανότερο είναι να σε γράψει στα @@ του... Αν κάποιος δεν ξέρει/θυμάται τώρα τι μητρική είναι αυτή που έχεις, δεν μπορεί να καταλάβει τι επεξεργαστή/μνήμη/κάρτα γραφικών έχεις και πρέπει να ψάξει για να μάθει. Η τουλάχιστον αν δεν ξέρεις, πες το! Φιλική συμβουλή ήταν αυτό! :)

Παρ' όλα αυτά οι λεπτομέρειες που έδωσες για την μητρική δεν είναι αρκετές(δεν είναι όλο το όνομα αυτό). Πες μας και τα υπόλοιπα πράγματα που φοράει το pc και βλέπουμε. Εκτός βέβαια αν θες να αναβαθμίσεις και επεξεργαστή/μνήμη/κλπ, όπότε πρέπει να μας πεις τι θες να πάρεις. Τα νύχια μου και να τα μυρίσω δεν πρόκειται να μου πουν...!

Φιλικά, artking

Κάτι που παρατήρησα ειναι το εξής...... ενώ στο δικό μου cpu id μου βγάζει τις μνήμες pc6400 (800άρες)

attachment.php?attachmentid=15253&stc=1&d=1177001495 του Xsara τις δείχνει pc5300 (667)

attachment.php?attachmentid=15254&stc=1&d=1177001500

ενώ έχει αυτές...

Kαμιά ιδέα :115: :115: ??? παράξενο δεν είναι ?? :102: :102: :102: άσε που τις βγάζει και noname !!!!!!:011:

post-3234-1442174629,9177_thumb.jpg

post-3234-1442174629,9409_thumb.jpg

Ολα θελω να τα αλαξω εκτος απο την καρτα γραφικων μια xfx 8800 gtx και ειπα να παρω μια ιδεα απο σας γιαυτο αλλωστε εκανα και account..

Ρε παληκάρι μου... έλεος. Δεν μπορείς να κάνεις άνω κάτω το thread ενός άλλου μέλους. Κάνε ένα νέο thread και πες: θέλω αυτό και αυτό, έχω τόσα λεφτά, κλπ κλπ.

Τις μνήμες το site τις έχει 4-4-3-8 .Εγώ τις έβαλα 5-5-5-15 για να δώ μέχρι που "φτάνουν". Δεν έχει καμία σχέση τα timings που βάζεις με την ταχύτητα που έχουν οι μνήμες .Στο bios τις δείνχει normal 5-5-5-15... !!! ???

Για το noname :017: :017: :017: κανένας έχει να μας πεί τπτ ????

tsif Δεν απαντάει κάνης

Λίγη υπομονή μια και μπορεί να είναι κάποιος που ξέρει αποσυνδεμένος

tsif Τώρα που τον άνοιξα κόλλησε πάλι και έκανα επανακινιση και είναι ένταξη

Καλύτερα να κατεβάσεις λίγο το fbs στα 480-490 και βλέπουμε

αν απαντήσει και κανένας για τις μνήμες :017:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.