Jump to content

Ώρα για αλλαγή μητρικής

Xsara

Recommended Posts

Φοράω την DS-4 και μου παρουσιάζει όλο προβλήματα δηλαδή

Τον ανοίγω και μετά από κάποια δευτερόλεπτα που είναι

Στην επιφάνια εργασίας κολάι και μετά από επανακινησει δουλεύει

Κανονικά τη μπορεί να φταίει η μνήμες είναι 2χ512 SOUP-TALENT

Όταν της είχα πρώτο πάρει της είχα κλοκαρι και δούλευαν στα 3,200

Και τώρα της κλο, και πάνε μέχρι 2,800 τη μπορεί να φταίει ,

Και λέω να πάω για καινούρια έχω βρει διό επιλογές εσείς

Τη προτείνετε

1) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=957259&tab=specs

2)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=909483&tab=specs

:012: :012: :105: :105:

Είσαι σίγουρος πως είναι οι μνήμες; Εγώ δεν θα τις άλλαζα αν δεν σιγουρευόμουν. Επίσης είσαι σίγουρος ότι τα settings που έδωσες για να τις clockάρεις είναι σωστα; Βάλ' τες default να δεις μήπως λύνεται το πρόβλημα. Δεν ξέρω και πολλά από OC οπότε μπορεί να βοηθήσει και κανείς άλλος...

Δεν ξερό τώρα μπήκα στο sati της sup-talent και είδα της ρύθμισης και της έχω Βάλη

4-4-3-8 και fsp στα 450 και δουλευν 3,150 και έχω ανεβάσει και ρεύματα θα

δήξη για της παρακάτω καρτουλες τη λες

Είχα πάρει και εγώ την p5b deluxe και δεν δούλευε σωστά το σύστημα

Συγγνώμη αλλά είχες προβλήματα με ASUS, έχεις και με Gigabyte... Μήπως δεν κάνεις κάτι καλά; Μήπως φταίει κάτι άλλο; Το ότι δεν δούλευε σωστά σημαίνει ότι κάτι ήταν ελαττωματικό στη δική μου γλώσσα. Πως είσαι σίγουρος ότι έφταιγε η μητρική; Και αν έφταιγε, τότε απλά είχες πέσει σε ελαττωματικό προϊόν. Δεν σημαίνει ότι όλες οι ASUS είναι μάπα. Γιατί για την συγκεκριμένη μητρική που λες έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.