Jump to content

UPS! Ποιο να αγορασω??? HELP!

Heatspreader

Recommended Posts

Επειδή το eshop δεν τηρεί τον νόμο περί επιστροφής εντός 10 ημερών σε περίπτωση που ανοιχτεί η συσκευασία του UPS, καθώς υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχω πρόβλημα που δεν είναι καθαρό ημίτονο και εκτός από αυτό με χρεώνουν και 25Ε μεταφορικά (Μένω στην Αρτέμιδα(Λούτσα)), θα πάρω αυτό από το Πλαίσιο.

Tι να σας πω παιδια για τον θορυβο,σα να δουλευει ενα απλο fan 8cm ακουγεται,τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη.

Ειναι λιγο θηριακι το Ups παντως,με gaming το πολυ εχει 25% load με 17αρα CRT και το συστημα της υπογραφης,χρονος που μπορει να κρατησει λεει ~16 λεπτα σε idle που εχει 18% load.

Επειδή το eshop δεν τηρεί τον νόμο περί επιστροφής εντός 10 ημερών σε περίπτωση που ανοιχτεί η συσκευασία του UPS, καθώς υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχω πρόβλημα που δεν είναι καθαρό ημίτονο και εκτός από αυτό με χρεώνουν και 25Ε μεταφορικά (Μένω στην Αρτέμιδα(Λούτσα)), θα πάρω αυτό από το Πλαίσιο.

Φίλε μου αποκλείεται να σου ζητάνε 25 ευρώ. Δεν μπορεί κάτι άλλο τρέχει. Εμένα που μένω Νέα Μάκρη (πιο πέρα από εσένα δηλαδή) με χρεώνουν 7 ευρώ (και αυτό γιατί θεωρούμαστε επαρχία).

Οσο για το πλάισιο... επειδή έχω κολλητό που ΔΟΥΛΕΥΕΙ μέσα εκεί... Αν θες να σου πώ με P.M. πόσο καλό μαγαζί είναι.

Εγώ πάντως από eshop είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος (και μιλάμε έχω αγοράσει πάνω από 5.000 ευρώ πράγματα σε διάφορες αγορές).

Ακόμα και στις επιστροφές ελαττωματικών ήταν άψογοι.

Οσο για το πλάισιο, τρεις φορές έχω αγοράσει προϊόν και τις 2 ήταν ελαττωματικό. Τρομερή σύμπτωση... δεν βρίσκεις;

Υ.Γ. Τα APC είναι πολύ καλά UPS. Ακριβά βέβαια, αλλά ξέρω ότι δεν σε απασχολεί αυτό και πολύ. ;)

Φιλικά...

Για να στο λέω μου ζητάνε.

Ο καθένας έχει τις εμπειρίες του και από αυτές κρίνει, οπότε ότι και να σου πω και να μου πεις, αν έχουμε κακές εμπειρίες δεν αλλάζει τίποτα.

Έχεις πλάκα που λες συνέχεια ότι δεν με απασχολεί αν κάτι έχει πολλά λεφτά...

Με έχεις περάσει για πλούσιο μάλλον! :)

Για να στο λέω μου ζητάνε.

lol, δεν εννοούσα ότι δεν σε πιστεύω. Καταλαβαίνεις πως το είπα... Στην τελική ρώτα τους "γιατί ρε παιδιά ο Candyman πληρώνει 7-8-9 ευρώ πόσα είναι τέλος πάντων για Ν. Μάκρη, κι εγώ 25?"

Όσο για το:

Έχεις πλάκα που λες συνέχεια ότι δεν με απασχολεί αν κάτι έχει πολλά λεφτά...

Με έχεις περάσει για πλούσιο μάλλον!

...δεν θα το σχολιάσω αγαπήτέ Πρέσβη! :D :D :)

Mustek 1200va. Αυτό έχω. Πολύ καλό και δοκιμασμένο σε άπειρες πτώσεις τάσεις και διακοπές ρεύματος (τα νησιά έχουν άριστο ηλεκτρικό δίκτυο !!!). 2 κουτιά και 2 crt έχει πάνω του. Έχει ανεμιστήρα για την ψύξη του αλλά δεν ακούγεται καν.

Ναι αλλά δεν βγάζει καθαρό ημίτονο όπως θέλει ο Lafas

χμ. αυτό δεν το γνωρίζω...

Τι σημαίνει αυτό βασικά? Τι πλεονεκτίματα μας δίνει άμα βγάζει καθαρό ημίτονο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.