Jump to content

Hyundai Q17S ή LG 1720P

daospi

Ηyundai Q17S ή LG 1720P ;;;  

8 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 οθόνες.Μπορείτε να βοηθήσετε λίγο;;;

Τη θέλω για παιχνίδια και για καμιά ταινία που και που.Πείτε μου γρήγορα plz γιατί σε 5 μέρες θα πρέπει να άχω αποφασίσει:confused:

Aν θες παιχνιδια και dvd πηγαινε καλυτερα στην 1730/1915s της lg.Μεταξυ των δυο παντως που αναφερεις θα διαλεγα την 1720.Εχει κορυφαια εικονα... Απλα χαμηλωσε λιγο το brightness...

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 23:23]

Aν θες παιχνιδια και dvd πηγαινε καλυτερα στην 1730/1915s της lg.Μεταξυ των δυο παντως που αναφερεις θα διαλεγα την 1720.Εχει κορυφαια εικονα... Απλα χαμηλωσε λιγο το brightness...

Θέλω η οθόνη να έχει DVI και για αυτό το λόγο τις απέρριψα τις παραπάνω.

αν και δεν εχω δει την Hyundai για να ξερω τι κανει εχω την 1720Ρκαι στην προτεινω ανεπιφυλακτα.......παιξε βεβαια λιγο με τις ρυθμισεις της ωστε να παρεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.

Ενημερωτικά,το RAM Ιανουαρίου σε τεστ 17άρων έβγαζε την Hyundai 3η και την LG 9η.Η Hyundai δίνει εγγύηση για 3 καμμένα pixel και η LG όπως ξέρετε για κανένα.Δε ξέρω τι να κάνω:confused: :confused: :confused:

ποτε μην εμπιστευεσαι περιοδικα και γενικα καθε ειδους ''μαγαζι'' που μπορει να τα παιρνει απο παντου για να ανεβαζει συγκεκριμενα προιοντα στην κορυφη και αλλα καλυτερα να τα ισοπεδωνει

Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 23:11]

ποτε μην εμπιστευεσαι περιοδικα και γενικα καθε ειδους ''μαγαζι'' που μπορει να τα παιρνει απο παντου για να ανεβαζει συγκεκριμενα προιοντα στην κορυφη και αλλα καλυτερα να τα ισοπεδωνει

Αν τους εμπιστευόμουν θα είχα ήδη αγοράσει τη Hyundai...

εγω παντως προτιμω λιγο χειροτερα χαρακτηριστικα αλλα φουλ εγγυηση 0 πιξελ.

χαιρεσαι διαφορετικα μια ΤΦΤ οταν ξερεις οτι για 3 χρονια οτι και να παθει εχεις αμεση αντικατασταση και οχι τρεχαματα....για μενα μετραει ασχημα το 0 πιξελ on site

καλη τυχη στην επιλογη σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.