daospi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 οθόνες.Μπορείτε να βοηθήσετε λίγο;;; Τη θέλω για παιχνίδια και για καμιά ταινία που και που.Πείτε μου γρήγορα plz γιατί σε 5 μέρες θα πρέπει να άχω αποφασίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Aν θες παιχνιδια και dvd πηγαινε καλυτερα στην 1730/1915s της lg.Μεταξυ των δυο παντως που αναφερεις θα διαλεγα την 1720.Εχει κορυφαια εικονα... Απλα χαμηλωσε λιγο το brightness... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 23:23] Aν θες παιχνιδια και dvd πηγαινε καλυτερα στην 1730/1915s της lg.Μεταξυ των δυο παντως που αναφερεις θα διαλεγα την 1720.Εχει κορυφαια εικονα... Απλα χαμηλωσε λιγο το brightness... Θέλω η οθόνη να έχει DVI και για αυτό το λόγο τις απέρριψα τις παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 αν και δεν εχω δει την Hyundai για να ξερω τι κανει εχω την 1720Ρκαι στην προτεινω ανεπιφυλακτα.......παιξε βεβαια λιγο με τις ρυθμισεις της ωστε να παρεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Ενημερωτικά,το RAM Ιανουαρίου σε τεστ 17άρων έβγαζε την Hyundai 3η και την LG 9η.Η Hyundai δίνει εγγύηση για 3 καμμένα pixel και η LG όπως ξέρετε για κανένα.Δε ξέρω τι να κάνω :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 ποτε μην εμπιστευεσαι περιοδικα και γενικα καθε ειδους ''μαγαζι'' που μπορει να τα παιρνει απο παντου για να ανεβαζει συγκεκριμενα προιοντα στην κορυφη και αλλα καλυτερα να τα ισοπεδωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 5, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 23:11] ποτε μην εμπιστευεσαι περιοδικα και γενικα καθε ειδους ''μαγαζι'' που μπορει να τα παιρνει απο παντου για να ανεβαζει συγκεκριμενα προιοντα στην κορυφη και αλλα καλυτερα να τα ισοπεδωνει Αν τους εμπιστευόμουν θα είχα ήδη αγοράσει τη Hyundai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 5, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αν και τη Hyundai την έχω δει αρκετά ανεβασμένη και σε άλλα περιοδικά.Δεν είναι σε ένα μόνο.Μακάρι να είχε 0 pixel εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 εγω παντως προτιμω λιγο χειροτερα χαρακτηριστικα αλλα φουλ εγγυηση 0 πιξελ.χαιρεσαι διαφορετικα μια ΤΦΤ οταν ξερεις οτι για 3 χρονια οτι και να παθει εχεις αμεση αντικατασταση και οχι τρεχαματα....για μενα μετραει ασχημα το 0 πιξελ on siteκαλη τυχη στην επιλογη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 5, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αυτό με προβληματίζει με τη Hyundai.Mακάρι να είχε την εγγύηση της LG... Αλόμα βέβαια δε ξέρω τι να κάνω αλλά θα δείξει.Ευχαριστώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.