Jump to content

ASUS COMMANDO

lazarosleon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και εδώ

Με την ASUS Commando που έχω πάρει πρόσφατα τι γκάζια μπορώ να δώσω στο μηχάνημα??ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ το τονιζω και χωρις να χρειαστει να βαλω υδρόψηξη. Το τι παραπάνω έχει το μηχάνημα μου φαίνεται στην υπογραφή μου.

ΟΧΙ πως το μηχάνημα σέρνεται, μια χαρά πάει δοξα το θεο φτου φτου αλλά απλά ρωτάω μήπως μπορεί να γίνει λίγο πιο γρήγορο. Αυτό που με καίει βασικά ειναι η εκκίνηση μέχρι να μπει στα Windows γιατι τα 2 λεπτα παρα κάτι μου φαίνονται μάλλον πολλά.

Ευχαριστω εκ των προτερων:098:

Καλησπέρα και εδώ

Με την ASUS Commando που έχω πάρει πρόσφατα τι γκάζια μπορώ να δώσω στο μηχάνημα??ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ το τονιζω και χωρις να χρειαστει να βαλω υδρόψηξη. Το τι παραπάνω έχει το μηχάνημα μου φαίνεται στην υπογραφή μου.

ΟΧΙ πως το μηχάνημα σέρνεται, μια χαρά πάει δοξα το θεο φτου φτου αλλά απλά ρωτάω μήπως μπορεί να γίνει λίγο πιο γρήγορο. Αυτό που με καίει βασικά ειναι η εκκίνηση μέχρι να μπει στα Windows γιατι τα 2 λεπτα παρα κάτι μου φαίνονται μάλλον πολλά.

Αρα κατα την γνωμη μου χρειαζεσαι εναν RAPTOR

Καλησπέρα και εδώ

Γιατί κάνει 2 λεπτά να μπει στα WIN?

Vista έχεις?Αλλά και πάλι, με 4 giga ram έπρεπε να είσαι σφαίρα.

Μα το θεμα ειναι πως η 2 GB RAM εχω η 4 τα Windows (original WIN XP SP2 & Vista) βλεπουν 2. Φορτωνω την καρτα ηχου/καμερα/πολυμηχανημα/και κατι ψιλολογια ακομα μαζι με το antivirus. Τα VISTA Ultimate 32bit/παλι 2 Giga RAM βλεπουνε και ανοιγουν στο 1.15 με τα ιδια προγραμματα.

Tο bios βλέπει όλη τη ram??

δεν είναι φυσιολογικό να θέλει δύο λεπτά να ξεκινήσει... κάτι το μπλοκάρει τι άλλο έχεις πάνω στο pc??? τίποτα usb?? ξεσυνδεσέτα όλα και κάνε ένα restart να δεις αν έχει διαφορά....

Φυσικα και την βλεπει το ΒΙΟS μια χαρα. Τπτ δεν εχω επανω μα απολυτως τπτ. Εβαλα ομως τα 64μπιτα και την ειδαν μια χαρα. Αλλο κουφο και αυτο.

δοκίμασε από το bios να κάνεις off όποια συσκευή δεν χρησιμοποιείς π.χ. τις κάρτες δικτύου, το floppy, επίσης αν εχεις μόνο ένα cd/dvd δες ότι όντως είναι master κανε και κανένα defrag και δες τι γινεται

Το σιγουρο ειναι οτι κατι σου φορτωνει στην εκκινηση και γιαυτο καθυστερει.

Αρα κατα την γνωμη μου χρειαζεσαι εναν RAPTOR

Tι μονο ενα?

Καιοχι τετοιους που εχεις στην υπογραφη σου.

150ρηδες πο τους καινουργιους.

Παρε 2 τετοιους και στον ενα λειτουργικο στον αλλο προγραμματα.

Τελειωσες μετα. Αν θες κανεις και ενα raid 0 και εισαι αρχηγος.

Tι μονο ενα?

Καιοχι τετοιους που εχεις στην υπογραφη σου.

150ρηδες πο τους καινουργιους.

Παρε 2 τετοιους και στον ενα λειτουργικο στον αλλο προγραμματα.

Τελειωσες μετα. Αν θες κανεις και ενα raid 0 και εισαι αρχηγος.

Τι κόστος ειναι αυτό που λέμε???? Και πως γινεται αυτό που λες.???

Σου υπενθυμιζω πως εχω 4 δισκους SATA, 1 DVD Sata, 2 DVD IDE. + PANEL της κάρτας ήχου, + Ελεγχο 4 ανεμιστήρων της AKASA και επιπλέον τα 2 σετ 3 σε 4 της COOLERMASTER για να βαλεις 8 δισκους σε θεσεις των 6 DVD.

με 2 λόγια το STACKER ΓΕΜΙΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:105: :105: :105:

και ψάχνω για πιο μεγάλο κουτί μιας και το φερε η κουβεντα........

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεσυνδέσεις τα πάντα και να αφήσεις πάνω μόνο τον δίσκο που έχει το λειτουργικό...

Κατά 99,9% θα μπουτάρει κανονικότατα, μετά πρόσθεσε ένα ένα τα υπόλοιπα έως ότου δεις που κολάει το πράγμα...

Το εκανα αυτο που λες Dark22 αλλα καμια διαφορα δεν ειδα. Και παλι τα 4 γιγα με απασχολουνε πολυ ομως.....

Τα λειτουργικά 32bit δεν αναγνωρίζουν 4Gb ram, οπότε εκεί είσαι εντάξει... κατά κάποιο τρόπο...

Τώρα μια και συνεχίζει να συμβαίνει αυτό που λες υπάρχει μια πιθανότητα να είναι φοτωμένη η εγκατάσταση σου, πόσα gb ελεύθερα έχεις?? επίσης κοίτα και όταν ξεκινάνε τα win τι τρέχει στην εκκίνηση... το pc που κολάει για δύο λεπτά, στην boot screen ή στο σημείο που εκκινεί το λειτουργικό (καλωσόρισμα)??

καλησπέρα σας

λίγο σφήνα η ερώτηση μου////

παίδες μια και ida ότι όλη σας έχετε και από μια μητρική που μου αρέσει πια είναι καλύτει η άσους commando στα 218ευρώ η άσους p5b ντελούξ wif στα 185ευρώ η P5B-PREMIUM στα 218ευρώ η P5W-DΗ-DLX/WIFI στα 197 ευρώ.....η οικονομική τους διαφορα δεν είναι και μεγάλη θα έλεγα'''''''

με intel E6600 και ram OCZ 2GB PC2-6400 DDR2 800 Platinum XTC OCZ2P8002GK

thnks :028:

καλησπέρα σας

λίγο σφήνα η ερώτηση μου////

παίδες μια και ida ότι όλη σας έχετε και από μια μητρική που μου αρέσει πια είναι καλύτει η άσους commando στα 218ευρώ η άσους p5b ντελούξ wif στα 185ευρώ η P5B-PREMIUM στα 218ευρώ η P5W-DΗ-DLX/WIFI στα 197 ευρώ.....η οικονομική τους διαφορα δεν είναι και μεγάλη θα έλεγα'''''''

με intel E6600 και ram OCZ 2GB PC2-6400 DDR2 800 Platinum XTC OCZ2P8002GK

thnks :028:

την μνημη που λες θα την αγορασεις ή την εχεις ηδη?

θα σου προτεινα τοτε να διαλεγες καποια αλλη εκτος απο ocz

για τις Corsair XMS TWIN2X2048-6400 2GB DDR2 800MHz

τι έχεις να πεις ....

δες και αυτές Kingston HyperX 2 GB DDR2-800 ???

από μητρικές?? εγώ έχω την p5b ντελούξ wif πια από όλες όσες έγραψα στο προηγούμενο post θεωρείς καλύτερη σε σχέση τιμής απόδοσης εάν έχεις ακούσει κάτι..

ψάχνω μητρική για ένα φιλαράκο μου...

και για την δικια σου μητρική έχω ακούσει καλά σχόλια

thnks

πολυ καλες και οι Corsair αν και θα σου ελεγα να κοιταξεις και για supertalent

οσο για την μητρικη μου ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι απολυτα σταθερη και για 975 chipset ανεβαζει αρκετα fsb

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.