adpanos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2007 Παιδιά καλήσπέρα! Φτιάχνω ένα pcακι για ένα φίλο με έναν Ε6300 και ψάχνω για φτηνή και καλή mobo! Δεν μας ενδιαφέρει τόσο το o/c όσο η επεκτασιμότητα. Εχω στο νου μου αυτές:GIGABYTE 965p-s3MSI 965 neo-fDFI LANPARTY UT ICFX3200-T2R/GΣκέφτομαι περισσότερο για την τελευταία αλλά δεν έχω ακούσει και πολλά για αυτή!Εσείς τι γνώμη έχετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Απρίλιος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 gigabyte απο μενα, δε θα σε απογοητευσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Απρίλιος 16, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 gigabyte απο μενα, δε θα σε απογοητευσει.Την έχω στο HTPC και είναι πολύ καλή για τα λεφτά της αλλά και η dfi από πλευράς αυτών που προσφέρει (τουλάχιστον στα χαρτιά) είναι έτη φωτός μπροστά και στην ίδια τιμή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Απρίλιος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 δε διαφωνω, αλλα προσωπικα δε συμπαθησα ποτε τον συνδιασμο ΑΤΙ + intel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Απρίλιος 16, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 δε διαφωνω, αλλα προσωπικα δε συμπαθησα ποτε τον συνδιασμο ΑΤΙ + intel.Και όμως είναι αρκετά παράξενο! Ενα ΑΜD μοβο για cpu intel !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Απρίλιος 16, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Και από εμένα +1 στην giga την έχω δουλέψει με 6300 και πήρε άριστα !!Τώρα μια και γράφεις για επεκτασιμότητα μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.